Sosyal Medya

Canım Annem 83. Bölüm 8 Haziran Tek Parça İzle

Murat ve Furkan, Murat’ın Nazlı’nın ailesini görmeye gitmesine izin vermemesi nedeniyle karşı karşıyadırlar. Furkan Murat’a rest çekmiştir ve Murat tavrını net şekilde belli etmiştir. Murat, Nazlı’yı pansumana götüreceği zaman onun Furkan’la pansumana gitmek için plan yaptığını öğrenir. Furkan ve Nazlı pansumandan dönerlerken Furkan Nazlı’yı babasını görmesi için evine götürür.


 

Nazlı, uzun zaman sonra ailesini görür ve onların yaşadığı tüm zorlukları öğrenir. Öğrendikleri şok edecektir onu. Bir yandan ailesinin yanında olamadığı için suçluluk duyarken diğer yandan onlarla ilişkisi doğal biçimde perçinlenecektir. Tüm iyi niyetine rağmen ortak noktada buluşamadığı tek kişi Sümbül’dür.

Sümbül, Nazlı’nın misafiri olan Furkan’dan para koparma fırsatını bile kaçırmayacaktır. Konakta ise Asude, Melek’le Murat’ı bir araya getirmek için uğraşmaya devam etmektedir. Nazlı’nın yokluğunda ailecek bir yemek planı yaparak Murat ve Melek’i bir araya getirmeye çabalar. Murat annesinden duydukları nedeniyle Melek’e hiç olmadığı kadar yakın davrandığında Melek’in ayakları yerden kesilecektir.

Oya, Ramo’yla beraber fotoğraf çekimi yapacağını zannederken yeni bir iş teklifi gelir kendisine. Yıldız’ın babasından ricası üzerine, Orhan’ın turizm şirketinin reklam yüzü olacaktır. Oya, bu işi ayarlayanın Yıldız olduğunu bilmemektedir. Bu bilgiden habersiz hayaller kurmaya başlarken Ramo’dan uzaklaşacak olması Kerem’le arasını da düzeltecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



O zamana kadar ailesinin yaşadığı zorluklardan habersiz olan Nazlı, büyüdüğü evin yıkılmış olduğunu görür. Furkan, Nazlı’yı rahatlatmak için hareket ederken tam tersine neden olmuş ve Murat’ın korktuğu şey gerçekleşmiştir. Oya ve Ramo için reklam amaçlı açılan sosyal medya hesabı Kerem’de bir bomba etkisi yaratırken Oya için de kötü bir sürprizdir.


Kerem, bir açıklama duyabilmek için Oya’nın karşısına çıktığında Oya’nın mahcubiyetini görür ancak yaşanan duruma dair kendi hayal kırıklığı çok daha güçlüdür. Yıldız ise Kerem’in Ramo’yla arasında meydana gelecek muhtemel bir kavgayı önlemek için bir şey yapma ihtiyacı duyar. Bu ihtiyaç onu kendisi için hiçbir şey istemediği kişinin, babasının karşısına çıkartacaktır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 83. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla




Furkan bu duruma müdahale etmek isterken çok sert bir tavırla karşılaşır. Nazlı, Murat’ın tavrına anlam veremez. Oya’dan özür dileyen Kerem ona destek olacağını belirtir.

Oya, yeni iş teklifini Kerem’e söylemeden kabul etmez. Fakat Sümbül, yine kızının arkasından iş çevirir ve Oya ile Kerem’in arasını açacak bir hamle yapar.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Zeynep annesini çok seven ona çok bağlı güzel bir kızdır. Bir gün annesi Cemre’yi trafik kazasında kaybeder. doğuştan kalbi delik olan Zeynep üzülmesin diye ona annesinin öldüğünü söyleyemezler.


Çünkü Zeynep bu üzüntüyü kaldıramayacak kadar hasta bir kalbi vardır. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gün babası Murat’ın, Melek ile evlenmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir.

Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısında annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar.


Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır. Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre’nin ikizi olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir.Zeynep, melek yüzlü masum bir çocuktur. Narin bir kalbi vardır Zeynep’in. Doğuştan olan kalp rahatsızlığı yüzünden diğer çocuklar gibi koşup oynayamaz.

Bu yüzden onu seven herkes, üzerine titrer, hasta kalbi üzülsün heyecanlansın istemez. Zeynep, annesi Cemre’ye ve babası Murat’a çok düşkündür.

Canım Annem 83. Bölüm 8 Haziran Full İzle