Sosyal Medya

Canım Annem 84. Bölüm Fragmanı

Canım Annem 84. Bölüm Fragmanı Yayınlandı


 

Nazlı, uzun zaman sonra ailesini görür ve onların yaşadığı tüm zorlukları öğrenir. Öğrendikleri şok edecektir onu. Bir yandan ailesinin yanında olamadığı için suçluluk duyarken diğer yandan onlarla ilişkisi doğal biçimde perçinlenecektir. Tüm iyi niyetine rağmen ortak noktada buluşamadığı tek kişi Sümbül’dür.

Sümbül, Nazlı’nın misafiri olan Furkan’dan para koparma fırsatını bile kaçırmayacaktır. Konakta ise Asude, Melek’le Murat’ı bir araya getirmek için uğraşmaya devam etmektedir.

Nazlı’nın yokluğunda ailecek bir yemek planı yaparak Murat ve Melek’i bir araya getirmeye çabalar. Murat annesinden duydukları nedeniyle Melek’e hiç olmadığı kadar yakın davrandığında Melek’in ayakları yerden kesilecektir.


Oya, Ramo’yla beraber fotoğraf çekimi yapacağını zannederken yeni bir iş teklifi gelir kendisine. Yıldız’ın babasından ricası üzerine, Orhan’ın turizm şirketinin reklam yüzü olacaktır.


Oya, bu işi ayarlayanın Yıldız olduğunu bilmemektedir. Bu bilgiden habersiz hayaller kurmaya başlarken Ramo’dan uzaklaşacak olması Kerem’le arasını da düzeltecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Canım Annem 84. Bölüm Fragmanı