Sosyal Medya

Canım Annem 88. Bölüm 15 Haziran Tek Parça İzle

Furkan kendisinin Nazlı’ya âşık olduğunu söylerken Nazlı’yla aralarında bir ilişki olduğu yalanını da söylemiştir Murat’a. Murat başta inanmakta zorlansa da inanmaktan başka yapabileceği bir şey yoktur. Nazlı’ya olan duygularını bastırmak zorunda kalarak kendini geri çeker. Nazlı ise onun kendisine karşı mesafeli tavrını daha önce Murat’a dair yanlış bir yargıya varmış olmasına bağlar doğal olarak. Murat’ın gönlünü almak için çok çaba gösterir ancak Murat’ın yüzünü güldürebilmesi imkansızdır. Furkan Murat’ı söylediği yalana inandırmak için her fırsatta Nazlı’yla yan yana gelir.


 

Murat, Furkan’ın çizdiği tabloya inanarak istemeden Nazlı’yı kırar. Nazlı onun için sürpriz doğum günü hazırlığı yaparken Murat her şeyden habersiz şekilde, kıskançlığa kapılır. Sonunda Nazlı’ya karşı mahcup hissetse de Nazlı onu mutlu edebildiği için çok sevinçlidir ve onun yaptığının üzerinde durmaz. Doğum günü sürprizi nedeniyle Murat ve Nazlı yakın anlar yaşarlar.


Furkan bu anlara tanık oldukça daha da hırslanır. Melek’in de dolduruşuyla Murat’la arasındaki gerilimi artırır. Murat’ı Nazlı’dan uzak tutmak kastıyla davranırken onun sabrını tüketecektir. Oya, Kerem’e ders vermek ve kendi yaşadıklarını onun hissetmesini sağlamak için kararlıdır. Kerem Oya’nın kurduğu oyun sonucunda kafenin işlemeye başlayacağı umuduna kapılmıştır.


Oya da onun umutlarını kasıtlı olarak pekiştirir. Kerem’in üzülmesini istemediği için zaman zaman ikileme düşse de gururu baskın çıkar. Hayal kırıklığı sırası Kerem’e gelmektedir. Yıldız, babasından bebeğiyle ilgili bir bilgi alamaz bir türlü. Onu takip etmeye kalktığında ise babası tarafından yakalanır. Bir mucize beklemektedir bebeğiyle ilgili. Rüstem ise daha önce yakalanmasına neden olan Yıldız’dan intikam almaya kararlıdır. Onun babasıyla olan konuşmasına duymuş ve artık hedefini belirlemiştir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Murat’ın gerilimini yükseltirken son noktada ciddi bir yanlış anlamaya neden olacaktır. Oya, kendisine gelen iş teklifini Yıldız’ın ayarladığını saklayan Kerem’e bir ders vermeye niyetlidir. Kerem’e kendi yaşadıklarını anlaması için bir oyun kurar. Oyununu adım adım oynarken Kerem her şeyden habersiz umut dolu zamanlar geçirecektir.


Yıldız babasının karşısına çıkıp bebeğinin nerede olduğunu sorar. Ancak babasından istediği cevabı bir türlü alamaz. Onu gizlice takip etmekten başka şansı kalmaz. Ancak bilmediği şey, hafızası yerine gelmeye başlayan Rüstem’in kendisinden alacağı bir intikamın peşinde olduğudur. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Nazlı’nın gelişiyle birlikte Furkan’ın Murat’a yapacağı itiraf yarım kalmıştır. Melek planlarının sekteye uğradığını öğrendiğinde el yükseltmeye karar verir.

Artık Furkan’ın Murat’a Nazlı’ya âşık olduğunu söylemesi yetmeyecektir.


Bu nedenle Furkan Murat’ı çok daha fazla sarsacak bir itirafa hazırlanmaktadır. Oya hayallerinin gerçekleşmeye başladığını düşünürken kendisine işi ayarlayanın Yıldız olduğunu öğrenir.

Daha da fenası Kerem de bunu bilmektedir. Oya gururu incinmiş hâlde o işten vazgeçer. Ancak Kerem’e gerçekleri bildiğini söylemez çünkü bu konuda farklı planları vardır.


Oya’nın işten vazgeçmesiyle beraber Sümbül’ün de hayalleri suya düşer. Yıldız’ın ise doğum yaptığı hastaneden gelen haberle birlikte bebeğinin yaşadığına dair şüpheleri iyice güçlenir.

Babasıyla arasında yaşanacak bir yüzleşme artık kaçınılmazdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 88. Bölüm 15 Haziran Tek Parça  İzlemek için tıkla