Sosyal Medya

Canım Annem 90. Bölüm 17 Haziran Tek Parça İzle

Furkan, Murat’tan yediği yumruktan sonra daha da hırslanmış ve ona kafa tutmaktadır. Nazlı ile Hatice bu kavgaya bir anlam veremezken Yusuf Murat’a duygularını hatırlatır. Melek, Nazlı için kavga etmelerine bozulsa da planının işleyişinden memnundur. Hafızası yerine gelen Rüstem kimseye çaktırmadan bir kötülüğün peşine düşer.


 

Konağa neşeyle dönen Murat ve Melek Nazlı’yı mutsuz ederken Asude’yi umutlandırmıştır. Kerem, Oya’dan hesap sormaya kalkınca ummadığı bir cevapla karşılaşır. Yıldız Nuran ve kızının peşine düşüp sonuna kadar gider.

Rüstem, Yıldız’dan çocuğuyla intikam almak için hamle yapar. Orhan’la yaşadığı arbedede silah patlar. Sümbül, Furkan’dan para isteme kararını açıklayınca Nazlı onu konağa çağırır. Oya ile Kerem’in yolları ayrılır.

Sümbül yeni planlar yaparken Furkan kulak misafiri olduğu sözler yüzünden hüsrana uğrar. Bu olaya şahit olan Murat, Nazlı’nın aslında Furkan’a karşı hislerinin olmadığını öğrenecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!





Yıldız, çocuğunun yaşadığından emin olur ve bulmak için çabalar. Oya, Kerem’e oynadığı oyunun keyfini çıkarır. Melek ve Murat eski günlerdeki gibi keyifli bir gün geçirir.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Furkan bu anlara tanık oldukça daha da hırslanır. Melek’in de dolduruşuyla Murat’la arasındaki gerilimi artırır. Murat’ı Nazlı’dan uzak tutmak kastıyla davranırken onun sabrını tüketecektir. Oya, Kerem’e ders vermek ve kendi yaşadıklarını onun hissetmesini sağlamak için kararlıdır. Kerem Oya’nın kurduğu oyun sonucunda kafenin işlemeye başlayacağı umuduna kapılmıştır.


Oya da onun umutlarını kasıtlı olarak pekiştirir. Kerem’in üzülmesini istemediği için zaman zaman ikileme düşse de gururu baskın çıkar. Hayal kırıklığı sırası Kerem’e gelmektedir.

Yıldız, babasından bebeğiyle ilgili bir bilgi alamaz bir türlü. Onu takip etmeye kalktığında ise babası tarafından yakalanır. Bir mucize beklemektedir bebeğiyle ilgili.


Rüstem ise daha önce yakalanmasına neden olan Yıldız’dan intikam almaya kararlıdır.

Onun babasıyla olan konuşmasına duymuş ve artık hedefini belirlemiştir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Murat’ın gerilimini yükseltirken son noktada ciddi bir yanlış anlamaya neden olacaktır. Oya, kendisine gelen iş teklifini Yıldız’ın ayarladığını saklayan Kerem’e bir ders vermeye niyetlidir. Kerem’e kendi yaşadıklarını anlaması için bir oyun kurar. Oyununu adım adım oynarken Kerem her şeyden habersiz umut dolu zamanlar geçirecektir.


Yıldız babasının karşısına çıkıp bebeğinin nerede olduğunu sorar. Ancak babasından istediği cevabı bir türlü alamaz. Onu gizlice takip etmekten başka şansı kalmaz. Ancak bilmediği şey, hafızası yerine gelmeye başlayan Rüstem’in kendisinden alacağı bir intikamın peşinde olduğudur. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 90. Bölüm 17 Haziran Tek Parça  İzlemek için tıkla