Sosyal Medya

Canım Annem 92. Bölüm 21 Haziran Tek Parça İzle

Nazlı, Sümbül’e gözdağı verirken Furkan duyduklarıyla yıkılmıştır. Onları gizlice dinleyen Murat ise rahat bir nefes almış Furkan’a daha çok bilenmiştir. Melek, Nazlı’nın bir süre evden gönderilmesi için çeşitli yollara başvururken Asude’yi bahane ederek Murat’ı sıkıştırmaktadır.


 

Nazlı, Murat’ın kendisine karşı tavırlarından etkilenmektedir. Murat, Furkan’a Nazlıyla aralarında bir şey olmadığını bildiğini söyler. Furkan küçük düşmüş hisseder konaktan kaçarcasına uzaklaşır.

Melek, neler olup bittiğine anlam vermeye çalışır. Asude Murat’a durumu sorunca oğlundan hiç beklemediği bir tepki alır.


Rüstem, planının bozulmasını son anda engeller. Yıldız, kızının yaşadığı evi bulur. Kerem, onu takip eder. Murat, Nazlı ve Zeynep’le pikniğe gider. Burada romantik anlar yaşayacaklardır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Yıldız, kızına hiç olmadığı kadar yaklaştığı sırada Orhan son nefesini verir. Oya ve Kerem cenaze vasıtasıyla kavgadan sonra ilk defa görüşür.

Furkan, özür dilemek için geldiği Murat’tan hiç beklemediği bir tepki görür. 


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Rüstem, Yıldız’dan çocuğuyla intikam almak için hamle yapar. Orhan’la yaşadığı arbedede silah patlar. Sümbül, Furkan’dan para isteme kararını açıklayınca Nazlı onu konağa çağırır. Oya ile Kerem’in yolları ayrılır.

Sümbül yeni planlar yaparken Furkan kulak misafiri olduğu sözler yüzünden hüsrana uğrar.


Bu olaya şahit olan Murat, Nazlı’nın aslında Furkan’a karşı hislerinin olmadığını öğrenecektir.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Canım Annem 92. Bölüm 21 Haziran Tek Parça
  İzlemek için tıkla