Sosyal Medya

Canım Annem 93. Bölüm 22 Haziran Tek Parça İzle

Nazlı, Murat’ın kendisine karşı tavırlarından etkilenmektedir. Murat, Furkan’a Nazlıyla aralarında bir şey olmadığını bildiğini söyler. Furkan küçük düşmüş hisseder konaktan kaçarcasına uzaklaşır.


 

Murat, Furkan’ın Nazlı konusunda yalan söylediğini öğrenmiştir. Nazlı’ya karşı mesafesi doğal olarak ortadan kalkar. Nazlı’ya konak bahçesinde bisiklet kullanmayı öğretirken baş başa güzel bir gün geçireceklerdir. Nazlı’nın güvenerek kendini emanet ettiği, Murat’ın ise onun güvenini boşa çıkarmadan yanında durduğu günün sonunda ikisinin de hatırlayacağı bir sürü romantik an birikecektir.


Ancak Murat’ın gerçeği öğrendiğini anlayan Melek Nazlı ve Murat arasına Furkan’dan daha güçlü bir duvar çekmesi gerektiğine karar verir. Asude’yi manipüle ederek Nazlı’nın üzerine yollar. Nazlı bir kere daha Asude’nin karşısında çaresiz kalacak ve Murat’la geçirdiği güzel günün sonunda hayal kırıklığına uğrayacaktır. Oya ve Kerem arasındaki buzlar hâlâ erimemiştir. İkisi de birbirine kırgındır. Ramo Oya’ya Hollanda’da çekilecek bir dizi için iş teklifiyle gelir. Oya ciddi bir karar vermek zorundadır. Babası ölen Yıldız bir süreliğine Keremlerde kalacaktır.

Elvan ve Kerem’in desteğiyle güç toplasa da bebeğine dair hiçbir bilgiye sahip olmadığı için çaresizdir. Rüstem ise Yıldız’la evde yalnız kaldığında ona gerçek yüzünü gösterecektir. Bu, Yıldız için acı dolu günlerin başlangıcı anlamına gelmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Melek, neler olup bittiğine anlam vermeye çalışır. Asude Murat’a durumu sorunca oğlundan hiç beklemediği bir tepki alır.


Rüstem, planının bozulmasını son anda engeller. Yıldız, kızının yaşadığı evi bulur. Kerem, onu takip eder. Murat, Nazlı ve Zeynep’le pikniğe gider. Burada romantik anlar yaşayacaklardır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Yıldız, kızına hiç olmadığı kadar yaklaştığı sırada Orhan son nefesini verir. Oya ve Kerem cenaze vasıtasıyla kavgadan sonra ilk defa görüşür.

Furkan, özür dilemek için geldiği Murat’tan hiç beklemediği bir tepki görür. 


Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Canım Annem 93. Bölüm 22 Haziran Tek Parça
  İzlemek için tıkla