Sosyal Medya

Canım Annem 95. Bölüm 24 Haziran Tek Parça İzle

Asude, Melek’in oyunu sayesinde Nazlı’nın Furkan’ı baştan çıkarmaya çalıştığını zannetmektedir. Nazlı’ya karşı en başından beri ön yargılı olan Asude için Nazlı artık zengin koca avcısı bir kadındır. Nazlı Asude’nin karşısında kendini anlatmaya çalışsa da Asude buna izin vermez. Nazlı hayatı boyunca uğramadığı kadar büyük bir hakarete maruz kalmıştır. Bunu sindirebilmesi mümkün değildir. Hayal kırıklığıyla kabuğuna çekilir. Bu defa Murat ona ulaşmakta güçlük çeker.


 

Murat annesinin Nazlı’ya söylediği ağır sözleri öğrenir. Ancak Nazlı herhangi bir tatsızlık çıkmaması için Murat’ın Asude’nin karşısına çıkmasına engel olur. Murat Nazlı ve huzursuzluktan etkilenmesini istemediği kızı için sabreder. Asude ise Nazlı’ya karşı git gide sertleşir. Nazlı için o konakta yaşamak Asude’nin göz hapsinde olmak anlamına gelir neredeyse.


Nazlı Zeynep için dişini sıksa da sonunda Murat annesinin Nazlı’yı üzmeye devam ettiğini fark eder. Murat ve Asude arasında o konakta daha önce hiç görülmediği kadar büyük bir tartışma yaşanır. Murat’ın kendisi için yaptığı bu şeyi gören Nazlı için de bu durum, yeni sorgulamaları beraberinde getirmektedir. Oya, Hollanda’ya gitmek için işlemlere başlar.

Oya’nın gideceğini Sümbül’den öğrenen Kerem onun karşısına çıkar. İkisi de birbirine âşıktır ama inatları ve gururları son derece güçlüdür. Sonunda kaçınılmaz olarak vedalaşırlar.


Yıldız aradığı kızına Rüstem aracılığıyla kavuşur. Ancak Rüstem kızını gösterse de Yıldız’a tamamen vermez. Yıldız’ı kirli planları için kullanmaya ikna etmedikçe çocuğunu ona bir daha göstermeyecektir. Kızının hayatından endişe eden Yıldız, Rüstem karşısında ona alet olmayacak bir yol arasa da çaresizdir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Nazlı’ya ne olduğunu anlamaya çalışan Murat annesiyle de keskin tavırları nedeniyle gerginlik yaşamaya başlar. Yaşananlardan memnun olan tek kişi Melek’tir.


Oya, Kerem’le arasındaki meselenin halledileceğine dair umudunu tamamen kaybetmiştir. Diğer yandan Yıldız’ın varlığı da onu son derece rahatsız etmektedir. Bu durumda Ramo’nun getirdiği Hollanda işini ciddi şekilde düşünür. Sümbül de kazanacağı para nedeniyle kızını cesaretlendirir. Oya sonunda işi kabul etmeye karar verir. Yıldız, Rüstem tarafından kaçırılmıştır.

Herkes onu ararken o Rüstem’in karşısında elleri ve ayakları bağlı hâlde oturmaktadır. Yıldız’ı orada büyük bir sürpriz beklemektedir. Rüstem’in sürprizi Yıldız’ın hayatını kökünden değiştirecek kadar büyüktür. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!




Ancak Murat’ın gerçeği öğrendiğini anlayan Melek Nazlı ve Murat arasına Furkan’dan daha güçlü bir duvar çekmesi gerektiğine karar verir. Asude’yi manipüle ederek Nazlı’nın üzerine yollar.


Nazlı bir kere daha Asude’nin karşısında çaresiz kalacak ve Murat’la geçirdiği güzel günün sonunda hayal kırıklığına uğrayacaktır. Oya ve Kerem arasındaki buzlar hâlâ erimemiştir. İkisi de birbirine kırgındır. Ramo Oya’ya Hollanda’da çekilecek bir dizi için iş teklifiyle gelir. Oya ciddi bir karar vermek zorundadır. Babası ölen Yıldız bir süreliğine Keremlerde kalacaktır.

Elvan ve Kerem’in desteğiyle güç toplasa da bebeğine dair hiçbir bilgiye sahip olmadığı için çaresizdir. Rüstem ise Yıldız’la evde yalnız kaldığında ona gerçek yüzünü gösterecektir. Bu, Yıldız için acı dolu günlerin başlangıcı anlamına gelmektedir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 95. Bölüm 24 Haziran Tek Parça  İzlemek için tıkla