Sosyal Medya

Canım Annem 98. Bölüm 29 Haziran Tek Parça İzle

Murat’ın Nazlı için gösterdiği net tavır Aslan Konağı’nda dengeleri değiştirmiştir. Asude Murat’ın tavrına karşılık duruşunu net şekilde belli eder. Ancak oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle dengeyi tutturmakta zorlanmaktadır. Murat ise annesinin Nazlı’ya yaptığı haksızlığı çok kolay affedebilecek gibi görünmemektedir.


 

Asude ve Melek’in yokluğunda Nazlı, Murat ve Zeynep konakta yalnızdırlar. Zeynep için hazırladıkları sürpriz film gecesi, Zeynep’in uyumasıyla beraber Nazlı ve Murat’ın baş başa kaldıkları bir duruma dönüşür. Ancak Melek planını çoktan yapmıştır ve Furkan’ı harekete geçirmiştir. Nazlı ve Murat’ın konakta yalnız kalmalarını kabullenemeyen Furkan tüm konağı karanlığa boğar.


Gecenin devamı karanlıkta geçecektir. Ancak bu da Nazlı, Murat ve Zeynep’i ayırmaya yetmez. Üstelik Nazlı ve Murat gece Zeynep’in etrafında kenetlendikleri yatakta sabah gözlerini açtıklarında yalnız olduklarını görürler. Kerem ve Halit polisler tarafından uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla göz altına alınmışlardır.

Halit serbest kalsa da Kerem’in işi zordur. Herkes bunun Kerem’e kurulmuş bir tuzak olduğunun farkındadır ancak hiç kimse bunu yapanın kim olduğuna dair tahminde bulunamamaktadır. Kerem’e tuzak kuranın Rüstem olduğunu bilen tek kişi Yıldız’dır.


Yıldız, Kerem’in ve Elvan’ın kendisine sonsuz güvenlerini boşa çıkartacak olmanın ağırlığıyla baş başadır. Kerem’i kurtaracak tek delil olan kafenin güvenlik kamerası görüntülerini elleriyle siler. Oya ise Kerem’le yollarının ayrıldığını düşünürken yaşanan bu olayı aydınlatmaya kararlıdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Diğer yandan Nazlı, Murat’ın kendisine hediye olarak bir çift inci küpe aldığını ancak vermediğini öğrenir. Murat’ın kendisine olan yaklaşımını ve duygularını hep inkâr etmiş olan Nazlı’nın artık kaçacak yeri kalmaz.


Aralarındaki gerilim ve enerji yavaş yavaş herkes tarafından görülmeye başlanan Nazlı ve Murat, Zeynep’in etrafında bir aradalarken gerçek bir aileden farksızdırlar. Üstelik Asude’nin sürpriz gezisi ve Melek’i de beraberinde götürecek olmasıyla konakta yalnız kalacaklardır. Rüstem’in Kerem’i hapse attırmak için kurduğu oyun işlemektedir. Kafeye bırakılan şüpheli paket ve polis baskını Kerem için zor günlerin başlangıcına işaret etmektedir.


Yıldız ise Rüstem’e engel olamamanın vicdan azabını taşımaktadır. Ancak kızının Rüstem’in elince oluşu nedeniyle eli kolu bağlıdır. Ramo ve Kerem ise Oya için bir kere daha karşı karşıya gelirler. Bu defa ikisi de çok daha ciddidir ve bu olay Kerem’le Oya’yı tamamen koparacaktır. Koptukları an ise Kerem gözaltına alınır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Bunun farkında olan Melek, Asude’yi Nazlı’ya karşı kışkırtır. Asude Furkan konusunda Nazlı’ya bir kere daha hesap sormaya kalktığında Nazlı yerine Murat verir gereken cevabı. Nazlı, Murat’ın kendisine yönelik ilgisini inkâr etse de sonunda inkâr etmekte zorlanacağı bir işaretle karşılaşacaktır. Oya, Kerem karşısına çıkıp kendisiyle konuştuktan sonra Hollanda’ya gidip gitmeme konusunda ikilemde kalır.

Kerem de Oya da görünürde yollarını ayırsalar da birbirlerini unutmalarının mümkün olmadığı açıktır. Oya’nın işinin bozulacağından korkan Sümbül Ramo’yu Kerem’in üzerine yollar. Kerem ve Ramo bir kere daha Oya için karşı karşıya gelecektir. Yıldız ise Rüstem’in elinde tutsaktır. Rüstem, Kerem’i hapse atma planlarına yardım etmesi için Yıldız’a çocuğuyla şantaj yapmaya devam eder.


Yıldız son âna kadar dirense de konu kızı olduğu için Rüstem’e boyun eğmekten başka çaresi yoktur. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!

Canım Annem 98. Bölüm 29 Haziran Tek Parça  İzlemek için tıkla