Sosyal Medya

Canım Annem 99. Bölüm 30 Haziran Tek Parça İzle

Asude ve Melek’in yokluğunda Nazlı, Murat ve Zeynep konakta yalnızdırlar. Zeynep için hazırladıkları sürpriz film gecesi, Zeynep’in uyumasıyla beraber Nazlı ve Murat’ın baş başa kaldıkları bir duruma dönüşür. Ancak Melek planını çoktan yapmıştır ve Furkan’ı harekete geçirmiştir. Nazlı ve Murat’ın konakta yalnız kalmalarını kabullenemeyen Furkan tüm konağı karanlığa boğar.


 

Nazlı ve Murat aynı yatakta yalnız uyandıktan sonra aralarındaki gerilim daha da görünür hâle gelir. Bir yandan birbirlerine olan hislerini dile dökmeden bir arada olmanın zorluğu diğer yandan Zeynep’e hiçbir şey belli etmemek için çabalamaları işlerini zorlaştırmaktadır. Murat, Nazlı’ya olan hislerinden gayet eminken Nazlı kendi hisleriyle yüzleşme aşamasındadır.

Diğer yandan konakta birlikte geçirecekleri uzun bir gün vardır. Zeynep’in isteğiyle bahçede piknik yaparken ister istemez aralarındaki mesafe kapanacaktır. Kerem çaresizce kafenin güvenlik kamerası görüntülerini beklerken Yıldız eli boş döner. Kerem tüm kurtulma umutlarını ortadan kaldırdığı gibi Elvan’ı da yıkıma uğratacaktır. Bu durumdan memnun olan tek kişi Rüstem’dir.

Her şey onun istediği gibi gitmektedir. Yıldız ise doğru zaman geldiğinde Kerem’i kurtaracak kozlarını bir kenara koysa da kızı için bugün ona ihanet etmekten başka şansı yoktur. Oya, Kerem’in başına gelen olay nedeniyle Hollanda’ya gitme fikrinden vazgeçer. Kerem için bir şeyler yapmaya kararlıdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Gecenin devamı karanlıkta geçecektir. Ancak bu da Nazlı, Murat ve Zeynep’i ayırmaya yetmez. Üstelik Nazlı ve Murat gece Zeynep’in etrafında kenetlendikleri yatakta sabah gözlerini açtıklarında yalnız olduklarını görürler. Kerem ve Halit polisler tarafından uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla göz altına alınmışlardır.

Halit serbest kalsa da Kerem’in işi zordur. Herkes bunun Kerem’e kurulmuş bir tuzak olduğunun farkındadır ancak hiç kimse bunu yapanın kim olduğuna dair tahminde bulunamamaktadır. Kerem’e tuzak kuranın Rüstem olduğunu bilen tek kişi Yıldız’dır.


Yıldız, Kerem’in ve Elvan’ın kendisine sonsuz güvenlerini boşa çıkartacak olmanın ağırlığıyla baş başadır. Kerem’i kurtaracak tek delil olan kafenin güvenlik kamerası görüntülerini elleriyle siler. Oya ise Kerem’le yollarının ayrıldığını düşünürken yaşanan bu olayı aydınlatmaya kararlıdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Diğer yandan Nazlı, Murat’ın kendisine hediye olarak bir çift inci küpe aldığını ancak vermediğini öğrenir. Murat’ın kendisine olan yaklaşımını ve duygularını hep inkâr etmiş olan Nazlı’nın artık kaçacak yeri kalmaz.


Aralarındaki gerilim ve enerji yavaş yavaş herkes tarafından görülmeye başlanan Nazlı ve Murat, Zeynep’in etrafında bir aradalarken gerçek bir aileden farksızdırlar. Üstelik Asude’nin sürpriz gezisi ve Melek’i de beraberinde götürecek olmasıyla konakta yalnız kalacaklardır. Rüstem’in Kerem’i hapse attırmak için kurduğu oyun işlemektedir. Kafeye bırakılan şüpheli paket ve polis baskını Kerem için zor günlerin başlangıcına işaret etmektedir.


Yıldız ise Rüstem’e engel olamamanın vicdan azabını taşımaktadır. Ancak kızının Rüstem’in elince oluşu nedeniyle eli kolu bağlıdır. Ramo ve Kerem ise Oya için bir kere daha karşı karşıya gelirler. Bu defa ikisi de çok daha ciddidir ve bu olay Kerem’le Oya’yı tamamen koparacaktır. Koptukları an ise Kerem gözaltına alınır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Canım Annem 99. Bölüm 30 Haziran Tek Parça  İzlemek için tıkla

Canım Annem 99. Bölüm Fragmanı