Sosyal Medya

Canım Annem Son Bölüm 86. Bölüm 13 Haziran Tek Parça izle

Murat Nazlı’yı korumak ve onu üzmemek için gizlemiştir her şeyi. Nazlı bunu öğrendiğinde Murat’a haksızlık yaptığını düşünerek mahcup olur.Yıldız ise bebeğinin hayatta olup olmadığını öğrenmek için doğum yaptığı hastaneden haber beklemektedir.


 

Nazlı, Furkan’la Murat’ın konuşmasının en hararetli yerinde yetişmeyi başarır. Murat’a karşı kısa bir zaman önce kızgınken artık mahcuptur. Çünkü Murat’ın gerçekleri onu üzmemek için sakladığını öğrenmiştir. Nazlı kendini Murat’a affettirmeye çalışırken bu defa kırgın olan Murat’tır. Nazlı aynı evin içinde ona ulaşmakta, onun ördüğü duvarı aşmakta oldukça zorlanacaktır. Diğer yandan Nazlı’nın gelişiyle birlikte Furkan’ın Murat’a yapacağı itiraf yarım kalmıştır. Melek planlarının sekteye uğradığını öğrendiğinde el yükseltmeye karar verir. Artık Furkan’ın Murat’a Nazlı’ya âşık olduğunu söylemesi yetmeyecektir.

Bu nedenle Furkan Murat’ı çok daha fazla sarsacak bir itirafa hazırlanmaktadır. Oya hayallerinin gerçekleşmeye başladığını düşünürken kendisine işi ayarlayanın Yıldız olduğunu öğrenir. Daha da fenası Kerem de bunu bilmektedir. Oya gururu incinmiş hâlde o işten vazgeçer. Ancak Kerem’e gerçekleri bildiğini söylemez çünkü bu konuda farklı planları vardır. Oya’nın işten vazgeçmesiyle beraber Sümbül’ün de hayalleri suya düşer. Yıldız’ın ise doğum yaptığı hastaneden gelen haberle birlikte bebeğinin yaşadığına dair şüpheleri iyice güçlenir. Babasıyla arasında yaşanacak bir yüzleşme artık kaçınılmazdır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



Nazlı, Murat izin vermese de babasını görmek için konaktan ayrıldıktan sonra Murat, Nazlı’nın bir gün önce Furkan’la beraber ailesini göremeye gittiğini öğrenir. Nazlı’nın, ailesinin yaşadığı zorlukları ondan sakladığı için kendisine kırgın ve kızgın olduğunu öğrenen Murat bu konu nedeniyle Asude’yle yüksek bir tartışma yaşar. Devamında sözünü çiğneyip Nazlı’yı ailesini ziyarete götürdüğü için Furkan’dan hesap sormaya gider. Nazlı ise Murat’tan yaşananları saklı tutmasını isteyenin babası olduğunu öğrenir.


Murat Nazlı’yı korumak ve onu üzmemek için gizlemiştir her şeyi. Nazlı bunu öğrendiğinde Murat’a haksızlık yaptığını düşünerek mahcup olur.

Murat ve Furkan’ın karşı kaşlıya gelecekleri haberiyle tatsız bir olay yaşanmaması için hızla yanlarına koşar. Nazlı onlara yetişmeye çalışırken Furkan çoktan bir itirafın eşiğine gelmiştir. Oya her şeyin yolunda gittiği bu süreçte Kerem’le aralarından artık gizli saklı bir şey olmamasını istemektedir.


Tam da bunun üzerine yeni işi ayarlayanın Yıldız olduğunu ve Kerem’in bunu bildiğini öğrenir. Bu, Oya için yeni bir hayal kırıklığı demektir.


Yıldız ise bebeğinin hayatta olup olmadığını öğrenmek için doğum yaptığı hastaneden haber beklemektedir.

Bebeğinin yaşadığını destekleyecek bir haber her şeyi kökünden değiştirecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!



İşini sağlama almak için ise Furkan’ı Nazlı’ya yönlendirmeye devam etmektedir. Nazlı babasını görmek için yeniden evine gideceği sırada Murat bir kere daha engel olmaya kalkacaktır.


Oya, Yıldız’ın ayarladığından habersiz hâlde yeni iş için anlaşma yapar. Kerem, işi Yıldız’ın ayarladığını öğrenmiştir. Bunu Oya’dan gizlemek istemese de bir türlü nasıl söyleyeceğini bilemez.

Ramo ise Nuri aracılığıyla bu işin Oya’ya özel bir bağlantıyla geldiğini öğrenir. Bunu Oya’ya söylediğinde Oya’nın aklı karışmaya başlayacaktır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Sümbül, Nazlı’nın misafiri olan Furkan’dan para koparma fırsatını bile kaçırmayacaktır. Konakta ise Asude, Melek’le Murat’ı bir araya getirmek için uğraşmaya devam etmektedir. Nazlı’nın yokluğunda ailecek bir yemek planı yaparak Murat ve Melek’i bir araya getirmeye çabalar. Murat annesinden duydukları nedeniyle Melek’e hiç olmadığı kadar yakın davrandığında Melek’in ayakları yerden kesilecektir.

Oya, Ramo’yla beraber fotoğraf çekimi yapacağını zannederken yeni bir iş teklifi gelir kendisine. Yıldız’ın babasından ricası üzerine, Orhan’ın turizm şirketinin reklam yüzü olacaktır. Oya, bu işi ayarlayanın Yıldız olduğunu bilmemektedir. Bu bilgiden habersiz hayaller kurmaya başlarken Ramo’dan uzaklaşacak olması Kerem’le arasını da düzeltecektir. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:45’te TV8’de!


Zeynep annesini çok seven ona çok bağlı güzel bir kızdır. Bir gün annesi Cemre’yi trafik kazasında kaybeder. doğuştan kalbi delik olan Zeynep üzülmesin diye ona annesinin öldüğünü söyleyemezler.


Çünkü Zeynep bu üzüntüyü kaldıramayacak kadar hasta bir kalbi vardır. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gün babası Murat’ın, Melek ile evlenmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir.

Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısında annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar.


Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır. Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre’nin ikizi olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir.Zeynep, melek yüzlü masum bir çocuktur. Narin bir kalbi vardır Zeynep’in. Doğuştan olan kalp rahatsızlığı yüzünden diğer çocuklar gibi koşup oynayamaz.

Bu yüzden onu seven herkes, üzerine titrer, hasta kalbi üzülsün heyecanlansın istemez. Zeynep, annesi Cemre’ye ve babası Murat’a çok düşkündür.

Canım Annem 86. Bölüm 13 Haziran Full İzle