Sosyal Medya

Dikkat çekici hikayesiyle Pınar Deniz'in Disney Plus dizisinden ilk kareler geldi

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ yerli ve yabancı içerikleriyle gündem olmayı sürdürürken Türkiye’deki orijinal yerli projelerinin çekimleri son sürat devam ediyor.


 

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu dizinin çekimlerinden ilk kareler paylaşıldı.

SüperStar ve Kod adı Star olarak düşünülen Disney Plus Türkiye'nin yeni dizisinin ismi değişti. Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar deniz'in başrollerinde yer alacağı dizinin ismi Avcı olarak değişti!

Son iki işi Aşk 101 ve Yargı dizisiyle ekranları en çok aranan güzel oyuncusu Pınar deniz'le, Sefirin Kızı, Üç Kuruş ve Erşan Kuneri yıldızı Uraz Kaygılaroğlu yeni dizisinin ismi SüperStar olarak yazılıyordu. 

Ancak Disney Plus resmi olarak açıkladı. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yeni dizisinin ismi Avcı oldu!



Başrolünü Pınar Deniz’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Deniz dışında Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor.


Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; dikkat çekici hikayesiyle şimdiden merakla beklenen; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi yakında sadece Disney+’ta yerini alacak.


Avcı dizisi konusu ne?

gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise kurbanlarını topluma zarar veren kişilerden seçen bir seri katile dönüşen Yasemin'e odaklanacak.


Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan kötü haber



Fahriye Evcen ve oğlu Karan'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. İkinci bebeğine 3.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, Bodrum tatilinde koronavirüse yakalandı.


3 yaşındaki oğlu Karan’ın hastalığı kapmasının ardından Bodrum’da özel bir hastaneye başvuran Fahriye Evcen’in de test sonucu pozitif çıktı.


Anne-oğulun evlerinde tedavi gördüğü, Burak Özçivit’in de test yaptıracağı öğrenildi. Öte yandan, Burcu Özberk, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.