Sosyal Medya

Düşman Başına 58. Bölüm 6 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

Düşman Başına yeni bölümde “Pari Sujeev ile evlenmek için evden kaçar!”Pari’nin ağlamaya başlaması ile bölüm başlar. Sonal Pari’nin yanına gelir. Pari’ye su verir. Pari Sonal’a annesini ve babasını kötüler. Evde artık hapis hayatı yaşayacağını, iş yerinden de ayrıldığını söyler. Shanti evde kendisine ait olan altınları alıp oğlu Raghav’a verir. Raghav şaşırır ve “Anne bu ne!” der.


 

Shanti Sarla’nın evini de idare etmesi için gerekli parayı altınları bozdurup almasını ister. Raghav buna gerek olmadığını, iki evi de idare edebileceğini söyler. Raghav Sarla’nın evini özverili bir şekilde yöneteceği, evine seze almadan ilk önce Sarla’nın evine sebze alacağını, ilk Sarla’nın çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayacağına dair söz verir.


Amit Rani ile evlenirken, Rani’nin teyzesi başlık parası adı altında tapu verir. Amit borcunu ödemek için o arsanın tapusunu sorar. Rani evlenirken arsanın değerini, olduğundan 20 kat daha fazla gösterdiği için gerilir. Sarla arsanın tapusunu verdiği sırada, Rani teyzesi ile gizlice görüşüyor gibi numara yapar. Arsada saklı altın olduğunu, bunu Amit’e söylese inanmayacağını, şimdi arsayı başkalarına bedavadan vereceğini söyler.


Amit ve Sarla Rani’nin gizlice konuştuğunu zannedip, Rani’nin oyununa gelir. Arsadaki saklı altın olduğunu düşünür.

Preeti eve gelir. Nimmi Preeti’nin ağladığını görünce ona ne olduğunu sorar. Preeti ailesine karşı ilk defa yalan söylediğini, gittikleri kafeye Riya ve Şivam’ın da geldiğini, kendisini orada abisi Şivam’ın görüp görmediğini bilmediğini, onun görmesi halinde ailesine rezil olacağını söyler. Bu sırada içeri Shanti gerer ve Preeti’ye ne rezil olması der. Kuşya da gelir.


Kuşya takside giderken gördüğü elbisenin aynısı Preeti’nini üzerinde olduğunu görünce şaşırır ve nereye gittiğini sorar. Nimmi de Preeti’ye yeni bir elbise yaptığını, elbisenin beğenilip beğenilmeyeceğini test etmek için Preeti’yi arkadaşlarının yanına gönderdiğini söyleyip ikna eder.

Düşman Başına 58. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Amit ile Sarla tarladaki hazineyi ele geçirip, alışveriş merkezi yaptırmayı, en güzle konaklarda oturmayı hayal eder. Hatta bir ara Sarla Kuşya’nın kızlarına altın atarken kendisini hayal eder.


Şivam ile Riya eve gelir. Shanti Riya’dan kendisine çay yapmasını ister. Bu sırada Preeti ile Nimmi, anne ve babasının 25. evlilik yıldönümleri için onlara nasıl sürpriz yapacaklarını düşünürler. Sarla’nın meselesinden dolayı anne ve babasını tatile gönderemeyeceklerini söyler. Nimmi ise bunu halledeceğini, onları tatile göndereceklerini dile getirir.


Kuşya, Sarla ve ailesinin zor durumunda olduğunu Şivam’a söyler. Şivam Ashok’un kumar oynattığına asla inanmadığını açıklar. Kuşya Şivam’dan Riya ile maaşını Sarla’ya vermesini ister. Şivam onlara vereceğine dair söz verir.

Düşman Başına 58. Bölüm 6 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Shanti Riya’nın sebze alıp almadığını sorar. Riya unuttuğunu söyleyince, Shanti ona kızar. Riya iş yerinde patronu, evde Shanti ona kızınca iş yerinden ayrılmaya karar verir. İstifa mektubu yazar ve Şivam’ın bu mektubu okumasını ister.


Raghav eşi Kuşya’ya 25. Evlilik yıldönümlerinde onu Shimla’ya götüreceğine dair söz verdiğini, şimdi başlarına gelen olaylardan dolayı zorlandığını söyler. Kuşya ondan merak etmemesini, başka zaman tatile gideceklerini söyler. Raghav eşinin bu denli anlayışlı olmasına çok sevinir.


Gece herkes uyurken, Pari evden kaçmak için uyanır. Valizini toplar. Bu sırada Sarla gelir. Pari uyuyor numarası yapar.

“Kızım Par seni dövdüğüm için çok pişman oldum!”


Deyip onu öper. Bu sırada Pari uyuyor numarası yapar. Sarla odadan çıktıktan sonra, Pari Rani’nin gelinliğini de alıp tapınağa gider. Zira Sujeev’i kandırmak için intihar edeceği zamanı, yeri ve tarihi söylemiştir. Sujeev ise evde ne yapacağını bilemez.

Nimmi, Preeti ve Şivam da anne ve babalarını tatile nasıl gönderecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunurken Riya gelir. Herkes sus pus olunca, Riya evin bir üyesi olduğunu, kendisinden bir şeyler gizlediklerini söyler. Şivam planlarını Riya’ya da bahsetmek zorunda kalır. Nimmi Riya’ya hiç güvenmediği için bu duruma çok sinir olur.

Sujeev Pari’nin ölmesine izin vermeyeceğini düşünür ve evden çıkar. Vyom ve diğerleri de gizlice Sujeev’i takip ederler. Pari tapınağa gider ve orada yalandan intihar etmek için Sujeev’in oraya gelmesini bekler. Pari Sujeev’in geldiğini görünce intihar ediyor gibi numara yapar.

Sujeev gidip onu kurtarır. Kirlendiğini ve artık yaşamanın da bir anlamı olmadığını söyler. Sujeev onun adını kurtaracağını ve onunla evleneceğini söyler. Vyom ve diğerleri oraya gizlice din görevlisi getirir. Pari hemen orada evlenmek ister.


Din görevlisini fark eden Pari ve Sujeev, din görevlisine kendilerini evlendirmesini ister. Lakin din grevlisi ikisinin de anne ve babasının evliliklerine onay verip vermediğini sorar. Pari Sujeev ile birlikte kaçtığını söyleyince, din görevlisi nikahı kıyamayacağını söyler.


Shanti Sarla ve ailesine üzülür

Shanti Sarla’nın geçinebilmesi için altınlarının Raghav’a verir

Raghjav Shanti’nin altınlarını kabul etmez

Raghav Sarla ve ailesine bakacağına dair söz verir

Nimmi eve gelir

Kuşya Nimmi’nin üzerindeki kıyafeti görünce şok olur

Pari evden kaçmak için plan yapar

Amit Rani’nin arsasını satmak ister

Rani Arsada altın olduğunu dolaylı yoldan söyler

Pari evden kaçar