Sosyal Medya

Düşman Başına 59. Bölüm 7 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Pari ile Sujev tapınakta evlendi. Sarla bunu duyunca şok oldu!” Pari din grevlisini ikna eder Din görevlisi Pari ile Sujeev’i evlendirir Sarla Pari’den uyanmasını ister Rani Pari’yi uyandırmaya odasına gider Rani Pari’nin kaçtığını fark eder Sarla Pari’nin kaçamadığını, kaçırıldığını söyler Rani gelinliğini evde olmadığını açıklar Sujeev’in annesi Pari’yi kabul etmez Pari evde kalmak için her kağıda imza atmaya razı olur


 

Din görevlisi ailelerin onayı olmadan evlendiremeyeceğini söylemesi ile başlar. Pari din görevlisini ikna etmeyi başarır. Vyom uzaktan olan biteni an ve an izler. Zaman zaman da resim çeker. Sujeev evlilik için gerekli olanları tamamlarken, Pari de Rani’den çaldığı gelinliği giyer. Pari ile Sujeev evlilik için gerekli olan çelenkleri değişiktirler. Bu sırada Vyom bu anı ölümsüzleştirmek için resim çeker.


Ertesi sabah Raghav tren yolu için kendisine çıkan ek görev için hazırlık yapar. Evliliklerin 25 yıl dönemlerini uzakta geçireceği için canı sıkılırken, Sarla ve ailesine de 15 gün bakamayacağını, Şivam’ı bu konunda ikaz eder ve Sarla’nın ihtiyaçlarını karşılamasını ister.


Riya işe erken gitmek için hazırlansa da Shanti’ini huysuzluğu tutar. Riya’nın kendisi için yemek pişirmesini ister. Kuşya Riya’nın işe gitmesi gerektiğini söylese de Shanti ısrarla Riya’nın yemek yapmasını ister.

Riya Şivam’a geç kaldığımı söyler. Partonu ona kızacağının dile getirince, Şivam patronla kavga edeceğin, kimsenin ona laf edemeyeceğini, işleri yaparken Nimmi ve Preeti’den yardım almasını ister.


Düşman Başına 59. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Şivam babasından 15 günlük geziye gitmemesini, 25 yıl evlilik yıldönümleri olduğunu söyler. Raghav başka birini görevlendiremeyeceğini söyler.

Din görevlisi düğün ritüelinin %100’nü tamamlandığını açıklar. Din grevlisi Sujeev ile Pari’yi kutsar. Bu sırada Sarla da Pari’nin uyanmasını ister. Sonal Pari’nin hala kalkmadığını açıklar. Rani, Pari’yi uyandıracağını söyler.

Rani, Pari’yi uyandırmak için odasına gider. Lakin Rani yatakta yatan Par’nin cevap dahi vermemesi kafasını karıştırır. Rani Pari’nin üzerindeki örtüyü kaldırınca onun Pari değil, yastık olduğunu görünce şok olur. Rani hemen Sarla’nın yanına gider ve Pari’nin kaçtığını söyleyince Sarla şok olur. Buna inanmak dahi istemez.


Amit hemen Sonal’dan Pari’yi aramasını ister. Sarla da Pari’yi işten uzaklaştırdıklarını, Pari’nin işe gitmiş olabileceğini söyler. Sonal Pari’yi arar. Lakin telefonu kapalı olduğunu söyler. Sarla Pari’nin çalıştığı iş yerini arar. Ancak iş yeri sahibi Pari’nin işe gelmediğini söyler. Rani, Pari’nin kaçtığını söyler. Sarla Rani’ye kızar ve kızının kaçmadığını kaçırılmış olabileceğini dile getirir.


Ashok ve Sarla tartışırken Amit de Pari kocaya kaçtığı için onu evlendirmek için vermeleri gereken çeyiz parasından da kurtulduklarını söyler. Sarla ağlar. Rani odasına bakarken gelinliğinin yerinde olmadığını fark eder. Bunu hemen Sarla’ya söyler. Pari evlenmek için evden kaçtığını %100 kesinleştiğini iddia eder.

Düşman Başına 59. Bölüm 7 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Pari ve Sujeev tapındıktan çıkıp eve doğru gelirler. Pari Sujeev’in nanesi evliliklerini kabul edip etmeyeceğini sorar. Sujeev annesinin kendisini çok sevdiğini, bu sevgisine güvendiğini söyler.


Riya ofise gitmek için Shanti’nin verdiği işleri bitirse de Shanti yeni işler vermeye başlar. Riya kesinlikle işe geç kalacağını anlar. Bu nedenle Riya endişelenir. Sujeev ve Pari, Sujeev’in evine gelir. Bu sırada Sujeev’in annesi Sharmili, Sujeev’in 9 gün içinde evlendiğini, yasal olarak parayı alabileceğini söyler.


7 Ağustos Pazar Düşman Başına Bölüm Özeti

Riya babası Anupam ile konuşur. Ev işleri ile ofis işleri çok yoğun olduğunu söyler. Anupam da Riya’nın avukat annesi hakkında onu bilgilendirir. Annesinin ev işlerini bir arada idare edebildiğini söyler. Riya da annesinin izinden gideceğini söyler.


Pari Sujeev’in annesi kendilerini kabul etmekten başka çaresi olmadığını düşünür. Sharmili sinirli bir şekilde aarti tabağını Pari’nin üzerine fırlatır. Pari şok olur. Pari’yi evden kovlarını ister. Sujeev karşı çıkar ve ondan Pari’yi kovmamasını ister.


Pari, Sharmili’nin ayaklarına kapanır ve insan içine çıkacak hali kalmadığını, tek çaresi evlenmek olduğunu, kendisini gelini olarak kabul etmesini ister. Sharmili, Sujeev’den kendisi ile Pari arasında bir seçim yapmasını ister. Sujeev annesini ikna etmeye çalışır.

Sarla, Rani’nin yaşanan olaylara karşı pis pis sırıttığını fark eder. Ondan kimseye bu olayı söylememesini ister. Amit Rani’yi alıp başka bir odaya görtürür. Amit Rani’yi tehdit eder. Pari meselesini birilerine söylemesi halinde onu boşayacağını dile getirir. Rani de kimseye söyleme konusunda söz verir.


Sujeev, Sharmili’nin kabul etmeyeceğini düşünüp evden ayrılmaya karar verir. Pari de zenginlik içinde yüzen evden Sujeev’in ayrılacağını duyunca şok olur. Annesinin yanından ayrılmamasını ister. Bunun üzerine Sujeev, Sharmili’den Pari’yi kabul etmesini ister. Sharmili şartlarını yerine getirmesi halinde, kabul edeceğini açıklar.


Shanti Sarla’ya ulaşamayınca Rani’yi arar. Rani telefonu açtığında, Shanti Sarla’nın nerede olduğunu sorar. Rani Amit’in “Yabancılara asla Pari meselesini söyleme!” dediğini hatırlar. Lakin Shanti yabancı değil, ailenin en büyüğü olduğu için ona söylemenin sakıncası olmadığını düşünür. Rani Shanti’ye Pari’nin kocaya kaçtığını söyler. Shanti şok olur.