Sosyal Medya

Düşman Başına 60. Bölüm 8 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Shanti Pari’nin evlendiğini görünce, onu kendisi evlendirdiğini söyler!” Preeti ailesine karşı küçük düştüğünü düşünür Şivam ve Amir Sihna ailesinin evine gelir Şivam kapıdaki görevleri döver Pari kaçırdığını ima eder Şivma onu kurtarmak için Sujeev ile kavga eder Pari Sujeev’in öleceğini düşünüp gerçekleri itiraf eder Shanti, Sarla ve Kuşya Sihna ailesine gelir Sarla kızının kaçırılmadığını, kendi isteği ile evlendiğini görünce şok olur


 

Preeti’nin ağlamasıyla bölüm başlar. Sonal Pari’yi sevmeyen Preeti’nin neden ağladığını merak edip ona sorar. Lafa hemen Nimmi cevap verir. Pari yüzünden Preeti’nin sinirleri bozulduğunu söyler. Sonal Preeti’nini yanından uzaklaştıktan sonra ailesine karşı küçük düşmekten çok korktuğunu, Mohit ile dışarıda görüşmesini ailesi öğrenirse yüzlerine bakamayacağını söyler. Nimmi ondan sakin olmasını isterken, Preeti bir daha Mohit ile görüşemeyeceği konusunda onu bilgilendireceğini açıklar. Nimmi ondan hemen karar vermemesini ister


Sujeev bir anda delirir. Pari Sujeev’i görünce şok olur. Sujeev’e evli olduklarını, sakin olmasını ister. Sharmili oğlunu delirttiğini, bunların hepsi Pari yüzünden olduğunu söyleyerek suçu Pari’nin üzerine atar.

Sarla’nın komşusu Prabha ile Sarla’nın eltisi Bindy, Shanti’nin evine gelir. Komşularla birlikte Pari’nin kocaya kaçtığı yönünde laf eder. Rani, Kuşya’ya nereye gittiklerini sorar. Kuşya Sinha ailesi ile görüşmeye gideceklerini söyler.


Şivam ile Amit adeta iz süren avcılar gibi Sinha’nın evine gelirler. Kapıda ki güvenlik görevlisi onları içeri almak istemez. Şivam onları darp edip içeri girer. Bu sırada Pari ile Sharmili tartışmaktadır. Şivam ile Amit gelip onları fark eder.

Düşman Başına 60. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Pari Şivam’ı görünce kendisini kurtarmasını ister. Sharmili Şivam’a kim olduklarını sorar. Adamlarına Şivam ve diğerini dışarı atmalarını ister. Sharmili, Pari ile Sujeev’in evlendiğini açıklar. Şivam Pari’nin kaçırılmadığını, bizzat kocaya kaçtığını fark eder.

Şivam Sujeev’in izin almadan Pari ile evlenmesine kızar ve onunla kavga eder. Pari Sujeev’in arada öleceğini düşünür. Amit’ten Sujeev’i kurtarmasını ister. Vyom, Şivam’ı durdurmak için hamle yapar. Tam da bu sırada Sihna’nın evine Shanti, Kuşya ve Sarla gelirler.


Sharmili ile Kuşya tartışmaya başlar. Pari’yi kaçırdıklarını söyler. Sarla’da annesinin yanında yer alır ve kızının evlerinden alıkoyduklarını söyler. Sharmili sinirlenir ve Pari Sujeev ile evlenmek için evden kaçtığını söyler. Sarla bunu duyunca Pari’ye tokat atar. Shanti soyadını lekelediklerini söyler. Sujeev Şivam’dan dayak yedikten sonra sinirlenir ve odasına gidip silahını alıp geri döner. Amit korkudan saklanır. Şivam ile Sujeev yeniden kavga etmeye başlar.


Düşman Başına 60. Bölüm 8 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Sarla ile Pari silahı görünce korkar ve kanepenin arkasına saklanır. Rani de oraya gelir. Amit Rani’yi görünce hemen yanına gidip, Rani’nin arkasına saklanır.

Sarla Pari’ye Sujeev’in deli olduğunu önceden bilip bilmediğini sorar. Pari bileşmediğini, çocuğunun babası olacağını söyleyince şok olur. Sarla Pari’ye hamile misin? Der. Pari de Sujeev’den hamile olduğunu açıklar.


Şivam ile Sujeev kavga ederken aradaki silah ateş alır. Kimse yaralanmaz. Shanti elindeki sopası ile Sujeev’e vurur. Sujev bayılır. Sharmili yalandan ağlamaya başlar. Sujeev’in uyanmasını ister. Vyom hemen doktoru arar. Sarla başları belaya girmesin diye onlardan özür dilerken, Sharmili onların dışarı çıkmasını sinirli bir şekilde ister.


Shanti Par’yi de almadan gitmek istemez. Bunun üzerin Sarla şöyle der.

“Anne sana nasıl söylesem bilemedim. Yıllar önce benim başıma gelen Pari’nin başına geldi. Pari o adamdan hamile!”


Deyince Shanti bir şok daha geçirir.

Sarla annesini ikna etmek için Pari’ini zengin bir adamla evlendiğini, Pari’ye iyi bakacaklarını söyler. Lakin Shanti ailenin iyi olmadığını söyler. Sarla Pari’yi oradan almaları halinde, isimleri ömür boyu kirleneceğini, en azından Pari evli bir kadın olarak orada yaşaması daha doğru olduğunu söyler.

Shanti her zaman Kuşya ve onun çocukları ile alay ederken, Kuşya ve çocuklarına Sarla’nın çocuklarını onlara örnek olarak gösterdiğin, şimdi gelinin son noktada Pari’nin yaptıkları, alinesin itibarını yerle bir ettiğini söyler.

8 Ağustos Pazartesi Düşman Başına Bölüm Özeti

Sarla Shanti’nin yanına gelir. Ona ne olduğunu, neden ağladığını sorar. Shanti eski meseleleri hatırlatır. Ashok ile Sarla’nın evliliği de benzer şekilde olduğunu, onu örtbas etmek için elinden geleni yaptığını söyler. Sarla eski anılarını hatırlar ve Ashok gibi zengin bir adamla evlenmek için çevirdiği dolapları hatırlar. Shanti de Kuşya ve kızları şimdi kendisi ile alay edeceğinden bahseder. Shanti Pari için önceden seçtiği sarileri Sarla’ya gösterir. Bu sırada içeri Kuşya gelir.


Kuşya kıyafetleri gürünce nereden aldığını sorar. Shanti Pari ile Sujeev’in evliliğini önceden bildiğini, Sihna ve aile ile evlilik konusunda ilk başta anlaştıklarını, lakin sonradan çıkan anlaşmazlıkla evlilik bozulduğunu, Pari Sujeev’i gördüğü için onunla evlenmek istediğini kendisine beyan ettiğini, ailenin büyüğü olarak ona izin verdiğini, söyler. Kuşaya durdukları karşısında şok olur ve inanmak ister.

“Kısaca Pari kaçmadı. Ben onu bizzat evlendirdim!”


Kuşya baskıcı Shnati’nin sözlerinden sonra kabul etmek zorunda kalır.

Riya Bua ile Anupam’ın yanına gider. Onlarla vakit geçirir. Bua ondan Shanti’nin ona eziyet edip etmediğini sorar. Riya eziyet etmediğini söyler.

Shanti komşuları kızı Pari’nin evliliğini kendisi düzenlediğini, sadece acele olduğunu, torunu Pari kaçmadığını açıklasa da komşular Shanti’nin yalan söylediğini ve itibarını kurtarmak için her şeyi yaptığını çok iyi bilir.

Riya eve gelir. Nimmi ona her şeyi anlatır. Riya Pari’nin çok yanlış yaptığını söyler. Riya Shanti’ye olanları sorar. Lakin Shanti Pari’nin kaçmadığını, onu evlendirdiğini söyleyince Riya aşırır. Şivam ve Nimmi’nin ona olayı farklı anlattığını söylese de Shanti ona Kuşya’dan olanları öğrenmesini ister.


Pari artık zengin evine yerleştiğini ve artık zengin olduğunu düşünür. Hizmetçilerden kendisi için çay getirmesini ister. Sharmili ona özel hizmetçi olduğunu söyler. Pari çok mutlu olur. Sharmili o hizmetçi ile tanıştırmaya götürür.


Sharmili ayna karşısına Pari’yi getirir ve onun hizmetçi olduğunu söyler. Pari şok olur. Çalışmak istemeyeceğini, evin gelini olduğunu söyler. Bunun üzerine Sharmili onu evden istediği zaman kovabileceğini, bu utançla ailesinin karşısına çıkmak isterse gidebileceğini söyler. Pari yerleri temizler. Elleri acıyınca kocası Sujeev’in yanına gider. Sujeev de Sharmili ne diyorsa onu yapması gerektiğini söyleyince Pari ikinci şokunu yaşar.