Sosyal Medya

Düşman Başına 61. Bölüm 9 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Shanti Preeti’nin işe gitmesine izin vermez. İşten ayrılmasını ister. Riya Shanti’ye karşı çıkar!”Riya artık gerçekleri görüyor. Bu ailenin bencil tarafını görüyor. Asla özür dilemeyeceğini söyleyerek herkesi şaşırtıyor! Shanti komşulara kızar Nimmi Shanti’nin uydurduğu yalana inanmaz Shanti Preeti’nin işe gitmesini isteme Riya Shanti’ye karşı gelirRiya Preeti’yi işe kendisi göndereceğini söyler Riya Sharmili’ye karşı gelir Pari Sujeev’in deli olduğunu öğrenir Pari Sharmili ve diğerlerini polise vermek ister Sharmili onun imzaladığı evrakı gösterir


 

Komşuların Kuşya’ya Pari hakkında sorular sorması ile başlar. Shanti sinirlenir ve komşuları azarlar. Shanti Pari için uydurduğu yalanı, komşular içinde söylemeye başlar. Lakin komşular gerçeği bildiği için Shanti’ye inanmazlar. Sarla’da annesine destek olmak istese de komşular Pari’nin ahlaksız olduğunu söyleyince, Sarla komşularla kavga eder.

Sarla içeri girdikten sonra Sarla ile Shanti de tartışır. Amit ve diğerleri Sarla’yı suçladığını, Ashok da çocuklarına yüz verdiği içi sorumlu olarak Sarla’ya gösterdiğini, tüm bunların tek sorumlusu olarak Sarla’nın olduğunu açıkça dile getirir. Shanti tek güvendiği torunu Amit kaldığını, ondan yanlış bir şey yapmamasını ister. Amit hiçbir zaman hata yapmadığını, yapmayacağını söyler.


Kuşya komşuların laflarına dayanamayan ve onlarla kavga eden Nimmi’ye kızar. Çocukların bu işlere karışmamasını, milletin laf edeceğini e evde kalabileceğini söyler. Kuşya Shanti’nin uydurduğu yalana inanır ve Pari’nin yanlış yapmadığını söyler. Lakin Nimmi Pari’nin gerçekten kaçtığını, Shanti ile Sarla’nın uydurma hikayesine asla kanmadığını söyler.


Sarla’nın komşusu ve aynı zamanda Rani’nin teyzesi Prabha, komşulara Sarla’nın ahlaksız olduğunu, kızı da ahlaksız bir şekilde kocaya kaçtığını söyler. Onu mahallede atmak için onları adeta örgütler.

Riya evde yemek yaparken patronu onu arar. İşten erken çıktığını, mesai bitmeden eve gelemeyeceğini söyler. Riya patronuna karşı çıkar ve işlerini tamamladığını, yasal hakkı olarak eve geldiğini, üst mercilere şikâyet edebileceğini söyler.

Düşman Başına 61. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Sarla ve Amit evlerine doğru gelirken mahalleli onlara patates atmaya başlar. Sarla komşularına yalan söyler. Pari’yi kendi elleri ile evlendirdiğini söyler. Kanıt olarak da Rani’nin gelinliğini gösterir. Amit Rani’ye şöyle der.

“Beni seviyorsan Sarla’nın söylediklerini destekle!”


Düşman Başına 61. Bölüm 9 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Deyince Rani bir şartla destekleyeceğini, herkesin içinde elini tutması halinde, Sarla’nın yanında yer alacağını söyler. Amit Rani’nin elini tutunca Rani Sarla’nın doru söylediğini, Pari ile kocasının resmini herkes gösterir. Bu sırada Arla Rani ile Amit’in el ele tutuştuğunu görünce sinir olur.

Sarla Rani’nin desteğini alınca herkese Prabha’nın yalan söylediğini, milleti kandırdığını, asıl patatesi ona atmaları gerektiğini söyler. Herkes elindeki patatesi Prabha’ya atarlar.


Shanti, Pari’nin iş yerinde daha rahat hareket ettiğini ve kocaya kaçtığını, aynısını Kuşya’nın kızları da yapacağını düşünür. Evde tek çalışan Preeti olunca onun işten ayrılmasını ister. (Nimmi kendi tasarımlarını evde yapıp satıyor.)


Riya Shanti’nin Preeti’yi işten ayrılması hakkında ki sözlerine karşı çıkar. Başkasının yaptığı bir hatadan dolayı, bir başkasının cezalandırılamayacağını, Preeti asla yanlış yapacak biri olmadığını, gerekiyorsa onu işten kendisi alıp götüreceğini söyler. Shanti Riya’nın karşı çıkmasına sinir olur. Kuşya büyüklere saygı duyduğu için onun yanında yer almak zorunda kalır.


Pari evde iş yapmaktan yorgun düşer. Kilitli bir oda fark eder. Sharmili ondan her yeri temizlemesini isteyince, Pari dayanamaz ve artık yorulduğunu, evin gelini olduğunu ve hanım gibi yaşamak istediğini söyler. Bu sözleri Sujeev duyar ve Pari’ye Sharmili’nin her dediğini yapmasını ister.


9 Ağustos Salı Düşman Başına Bölüm Özeti

Pari evde sözünü geçirebilmek için Sujeev’i etkilemesinden başka çaresi, olmadığını düşünür. Bunun için kendince iyi bir plan yapar.


Amit kendisine gelen tehdit mesajlarının ve aramalarını görünce korkar. Annesinden kendisine yardım etmesini ister. Sarla Rani’nin arazisini satıp, borçlarını ödeyebileceğini söyler. Rani gelir. Zira oranın beş para etmez bir yer olduğunu bildiği için onların oraya gitmesini engellemek ister. Lakin Sarla arazinin şehir dışında olduğunu, daha sonra gideceklerini söyler.


Pari odasına gider. Çekici olmak için elinden geleni yapar. Sujeev oraya gelince Pari’yi fark eder. Sujeev Pari’nin yanına gelir. Pari Sujeev’i etkilemediğini düşünürken, Pari’nin bileziklerinin çıkardığı ses, Sujeev’i, çılgına çevirir. Bir anda bağırmaya ve Pari’yi öldürmeye çalışır. Vyom ve diğerleri Sujeev’in elinden Par’yi kurtarır. Sharmili oğluna iğne yapar. Sujeev bayılır.


Pari artık gerçekleri görür. Sujeev delidir. Vyom’a kendisini kandırdığını söyler. Sharmili kıs kıs gülerken, Pari hiçbir şey bitmediğini, deli adamla evlendirdikleri için polise haber vereceğini söyler. Sharmili polise gitmeden önce ona bir evrak göstereceğini söyler. Pari merakla ne evrakı der. Sharmili ona eve girerken imzalattığı evrakı okur. Sujeev’in deli olduğunu, ev ve diğer mallardan hiçbirini istemediğine dair evraka imza attığını gösterince, Pari şok olur.


Pari kendisine bir oyun kurduklarını ama Pari olarak bunun da üstesinden gelmek için kendi kendisine söz verir.


Ertesi sabah Nimmi annesinin hastalandığını söyler. Riya hemen eve doktor çağırır. Riya Kuşya’nın yapması gereken bütün işi yapıp öyle işe gideceğini söyler. Riya işleri yarım yamalak yapar. Mutfağı temizlerken yere yemek dökülür. Nimmi Riya’nın hala işleri beceremediğini söyler. Kuşya Nimmi’ye kızar ve Riya’nın işe gitmesini, Nimmi’nin yerleri temizlemesini ister. Riya işe gelir. Sütü başı kir içinde olduğunu gören Bunty, Riya ile şakalaşır.


Riya ile geç gittiği için Shanti Preeti’yi işe bırakır. Shanti taksiciye para vermek için Preeti’nin yanında uzaklaştığında yanına Mohit gelir. Ona kendisini sevip sevmediğini sorar. Preeti ondan gitmesini, babaannesi göreceğini söyler. Lakin Mohit gitmek istemeyince Preeti onu sevdiğini söyler. Mohit bunun üzerine oradan ayrılır.