Sosyal Medya

Düşman Başına 62. Bölüm Son Bölüm İzle! 10 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

Düşman Başına gelecek bölümde neler olacak?“Tefecinin adamları Amit’i yakalar ve Sarla’ya 5 gün süre verir. 5 günün sonunda 5 Lakh parayı getirmemeleri halinde Amit’i öldüreceklerini söyler!”Shanti Rani’yi görür Shanti Rani’nin peşinden gitmek ister Shanti’nin bindiği araç arızalanır Amit ve Sarla Rani’nin dediği araziyi aramaya başlar Rani Amit ve Sarla’yı cadı kılığında korkutur Sarla ve Amit çukura düşerö Tefecinin adamları Amit ve SArla2yı çukurdan çıkarır Tefecinin adamları Amit’i rehin alırlar


 

Shanti araca binerken, Rani’nin taksi ile gittiğini fark eder. Rani kendisini gizler ve görünmediğini düşünse de Shanti onu fark eder. Shanti hemen taksiciye öndeki aracı takip etmesini ister. Taksici çok gitmeden aracın zincir aksamında arıza meydana geldiğini söyler. Shanti Rani’nin nereye gittiğini öğrenemediği için sinir olur ve taksiciye hakaret eder.


Pari son çare olarak Vyom’un yanına gelir. Ondan yardım ister. Lakin Vyom onun kocası olmadığını, kardeşi Sujeev’in eşi olduğunu, derdini gidip ona anlatmasını ister.

Sarla ile Amit uzun yolculuktan sonra Rani’nin dediği araziye gelirler. Etrafı görmek için gezinirken, Rani yaşlı cadı kılığına girip onları korkutur. Sarla ve Amit korktukları için kaçarken önlerindeki çukur fark edemezler. İkisi de çukura düşerler.

Preeti ile Shanti eve gelir. Preeti hemen Nimmi’nin yanına gider. Ona Mohit’in gelip elini tuttuğunu ve aşkını itiraf ettiğini söyler. Nimmi harika derken içeri Şivam gelir. Preeti ve Nimmi hemen konuyu değiştirirler.


Sarla ile Amit çukurun içinde korkudan delirmek üzerelerdir. Sarla yardım çığlıkları atarken, Amit ağlamaya başlar. Rani onların yanına cadı kılığında gelir. Aç gözlü olduklarını yüzlerine söyler. Rani aç gözlü olmamaları konusunda onları ikaz eder. Sarla yeminler edip aç gözlü olmayacağını söyler. Bunun üzerine cadı kılığında ki Rani oradan uzaklaşır.


Rani kendisi gidip Sarla ve Amit’i kurtaramayacağı için bir adam bulur. Adama para verip, çukura düşen akrabalarını kurtarmasını, kimseye bu konuda bilgi dahi vermemesini ister. Amit arsayı satmaya geldiklerini ama onu satamadıklarını, tefeciye olan borcunu nasıl ödeyeceği konusunda panik yapıp ağlamaya başlar. Sarla Pari’nin kaynanası çok zengin olduğunu, gerekirse ondan para isteyeceklerini söyleyip, ondan sakin olmalarını ister.

Düşman Başına 62. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Rani Sarla ve Amit eve gelmeden gizlice eve gelir. Ashok ona Sarla ve Amti’i sorar. Rani de kaynanası ile kocasının dua etmek için Haridwar’a gittiğini söyler. Ashok Sarla’nın yapacağı bir iş olmadığını, yine bir plan peşinde olduğunu düşünür.

Amit ve Sarla yardım edin diye bağırırken birkaç adam onlara yardım eder. Çukurdan önce Sarla, akabinde Amit çukurdan çıkar. Amit çukurdan kendisini çıkaranları görünce şok olur.


Preeti Mohit ile ilişki yaşamadan önce ailesinin haberi olması gerektiğini düşünürken, Mohit radyodaki programında Preeti’ye olan aşkını dolaylı yoldan ilan eder.

Düşman Başına 62. Bölüm 10 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Amit kendisine yardım eden adamlara teşekkür etmek için onların yüzüne bakınca şok olur. Atmalardan korkar. Sarla ne olduğunu sorar. Adamalar Amit’in kendilerinden 5 Lak para aldığını ve vermediğini, şimdi onu öldüreceklerini söyler. Sarla adamlara yalvarır ve oğlunu öldürmemelerini ister. Adamlar Amit’i eşek sudan gelinceye kadar döverler. Amit yediği dayağın etkisi ile bayılır.


Sarla adamları dövmek ister. Lakin adamlar Sarla’yı ikaz edip şöyle derler;

“Amit’i yanımıza alıyoruz. 5 gün içinde 5 Lakh parayı getirmezsen Amit ölecek!”


Sarla bunu duyunca şok olur.

10 Ağustos Çarşamba Düşman Başına Bölüm Özeti

Riya evde yapılması gereken iş var mı diye Shanti’ye sorar. Shanti ondan işe gitmesi için hazırlanmasını isteyince, Riya üzerini değiştirmeye gider. Bu sırada Kuşya ateşler içinde yanmasına rağmen çamaşır yıkamaya başlar. Şivam annesini hasta hali, ile iş yaparken görünce şok olur. Ortalığı ayağa kaldırır.


Şivam Riya’ya kızar. Annesine hasta halde iş yaptırdığını söyler. Riya da işe gitmeden önce yapışılması gereken işi Shanti’ye sorduğunu ama Shanti iş olmadığını, ofise gidebileceğini söylediğini dile getirir. Şivam bu açıklamaya rağmen Riya’ya kızınca Riya da altta kalmaz. Haklı olduğunu, kendisine bu şekilde kızamayacağını söyler. Sinirle işe gider.


Sarla adamların yanından giderken kimden ve nasıl para alacağını düşünürken, sahte doktorun tedavi ettikleri hakkında kadınların konuşmasını duyar. Sarla’nın aklına yine bir plan gelir.


Pari evde istemese de temizlik yapmak zorunda kalır. Kilitli odadan ses geldiğini duyan Pari o odaya doğru gider. Sharmili Pari’yi fark eder ve onu durdurur Sharmili Pari’nin çok zeki olduğunu, ona karşı açık vermemesi gerektiğini düşünür.

Shanti din görevlisine gidip, çocukları üzerinde tehlike olup olmadığını, varsa ona göre ritüel yapmasını ister. Şivam ile Riya kavga ettikleri anı düşünüp üzülürler. Şivam Riya’yı arar. Lakin Riya telefonu açmaz. Riya, Bunty’e evdeki Şivam ile yaşadığı sorunları anlatır. Riya evdeki sorunları Bunty’e anlatırken Şivam bir kere daha arar. Riya bu defa aramayı cevaplar. Şivam özür diler.


Riya iş yerinde patronuyla tartışır. Riya daha fazla dayanamaz ve istifa eder. Patronunu yasal yollarla şikayet edeceğini, evlendikten sonra baskı kurup, aile bütünlüğünü bozmaya yeltendiğini söyleyince patronu geri adı atar ve Riya’nın istifasını kabul etmez.