Sosyal Medya

Düşman Başına 63. Bölüm 11 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Şivam Nimmi”ye tokat atar. Nimmi gerçekleri açıklayınca Şivam sinirini Riya’dan çıkarır!” Şivam Riya’ya ne olduğunu sorar Riya Şivam’a Nimmi’nini Bunty’den para istediğini söyler Şivam kardeşine para meselesini sorar Nimmi parayı kabul edince Şivam Nimmi’ye tokat atar Nimmi parayı alma sebebini açıklayınca, Şivam pişman olur Kuşya bayılır Şivam ile Riya kavga eder Şivam Riya’ya tokat atmak ister Riya evden ayrılmayı düşünür


 

Şivam Riya’yı üzgün bir halde görünce ona ne olduğunu sorar. Riya söylemek istemeyince Şivam ısrar eder. Riya söylemesi halinden yanlış anlayacağını dile getirir. Şivam yanlış anlamayacağını, neden üzgün olduğunu açıklamasını ister.

Bunty’in telefonuna tesadüf eseri baktığımda Nimmi’nin Bunty’den 5000 RS istediği mesajı gördüm. Nimmi aile bireylerinden değil, başkalarından para istemesi garibine gittiğini, bunun arkasında ki meseleyi de merak ettiğini söyler.


Şivam Riya’ya merak etmemesini, meseleyi Nimmi’ye soracağını söyler. Riya hemen buna karşı çıkar. Direkt olarak Nimmi’ye sorması halinden Nimmi bunu yanlış anlayacağını ifade eder. Bu nedenlerden Riya kendisi konuşmak istediğini söyler. Lakin Şivam, Nimmi ile Riya’nın arası açıldığı için kendisi konuşacağını ve onu incitmeden soracağına dair söz verir.


Rani hala Amit ve Sarla’nın eve gelmemiş olmasından dolayı endişelenir. Kayın babası Ashok’a Amit ve Sarla’nın hala gelmediğini söyler. Ashok da Haridwar uzak olduğunu, yakında geleceklerini söyler. Lakin Rani gerçekte ne olup bittiğini bildiği için endişelenir.


Sarla adamı Bansi’yi arar. Onu yanına çağırır. Bansi de Sarla’yı kaçırma suçundan dolayı ona karşı kendisini borçlu hissettiği içi Sarla’nın yanına gider. Sarla ondan bazı eşyalar alıp gelmesini ister.


Riya ile Şivam iş çıkışı eve gelirler. Şivam eve gelir gelmez annesine Nimmi’yi sorar. Kuşya odasında olduğunu söyleyince Şivam öfkeyle Nimmi’nin odasına gider. Herkes Nimmi’yi Şivam neden arıyor diye merak edip peşinden gider. Riya Şivam’a sakin olmasını söylemesine rağmen Şivam’ın gözü dönmüş, öfkeden deliye dönmüştür.

Düşman Başına 63. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla


“Nimmi sakın bana yalan söyleme. Sen Riya’nın arkadaşı Bunty’den para mı istedin?”

Deyince Nimmi evet der. Şivam sinirle Nimmi’ye tokat atar. Shanti Şivam’a kızar. Kuşya ve Raghav’ın kızlarına hiç vurmadığını, kardeşi olarak Nimmi’ye vuramayacağını söyler.


Düşman Başına 63. Bölüm 11 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Shanti Nimmi’ye neden Bunty’den para istediğini söyler. Nimmi de anne ve babası için para biriktirmek istediğini, bu sırada Bunty’den sipariş aldığını, ondan para istediğini, gelen parayla anne ve banasına hediye alacağını söyler. Herkes Nimmi’nin açıklamaları karşısında şok olurken, Şivam yaptıkları karşısında pişman olur. Shanti Şivam’ı döver.


Shanti Sarla ve çocuklarına karşı kendisini sevdirdiğini ama Kuşya’nın çocuklarına karşı güveni veremediği için kendisini suçlar. Shanti bundan dolayı soğuk su ile duş alacağını söyler.


Kuşya hasta hali ile Shanti’nin yerine duş alacağını, bu Shanti’nin değil kendi hatası olduğunu söyler. Shanti yalandan da olsa hayır der. Kuşya soğuk suyu alıp üzerine döker. Soğuk suyun etkisi ile Kuşya bayılır. Riya koşup yardım etmek isteyince Şivam ona öfkeyle kızar. Annesine yalandan yardım etmemesini, onu kendisi iyi edeceğini söyler.


Sharmili ve Mama ile Sujeev’in evliliği hakkında konuşur. Pari onların konuştuklarını görünce gizlice onları dinler. Sharmily Pari’ye beş kuruş vermeden Pari’yi kovacaklarını söyler. Pari içeri girip, Sharmili’ye yalakalık yapmaya başlar.


Riya eve doktor çağırır. Doktor Kuşya’yı kontrol ettikten sonra onun zatürre olacağını açıklar. Doktor Kuşya’ya ilaç verir ve iyi bakılması gerektiğini söyler. Tam da bu sırada Raghav evi arar. Shanti telefonla konuşur. Raghav Kuşya’yı ister. Kuşya zor bela ayağa kalkıp Raghav ile konuşur. Raghav ona 25 evlilik yıl dönümlerinden onun yanında olmak istediğini, işi nedeniyle olamadığı için üzgün olduğunu söyler.


Kuşya konuşurken öksürünce Raghav ona hasta olup olmadığını sorar. Kuşya şimdi uykudan kalktığını, hasta olmadığını söyler. Raghav Şivam’ın evi idare edip edemediğini sorar. Kuşya Raghav üzülmesin diye evi, iyi idare ediyor der.

11 Ağustos Perşembe Düşman Başına Bölüm Özeti

Shanti, Kuşya’nın Şivam’ı kurtarmak için kocası Raghav’a yalan söylediğini dile getirir. Kuşya Şivam’ın Raghav tarafından azarlanmasına katlanamadığını düşünür.


Pari Sujeev’in yanına gider. Sujeev ona neden kötü renkli sari giydiğini sorar. Pari deli ile deli gibi uğraşmayı kafasına koymuştur. Odadaki her şeyi kırıp döker. Deli Sujeev bir anda gördükleri karşısında şok olur. Onu sakinleştirmek için elinden geleni yapar.


Şivam odasına gelir. Peşinden Riya gelir ve Şivam Riya’ya bir kez daha kızar. Şivam Riya’nın yüzünden kardeşine tokat attığını, herkesin içinde özür dilemesi gerektiğini söyler. Lakin Riya Şivam’ı sinirli olmaması konusunda ikaz ettiğini, lakin kendisini dinlemeyip Nimmi’ye tokat attığını söyler. Şivam sinirlenir ve Riya’ya tokat atmak için elini kaldırır.

Şivam annesi Kuşya ile ilgilenmediğini söyler. Riya da doktoru arayan kendisi olduğunu, ona ilacı veren de kendisi olduğunu söyler. Evde en küçük mesele bir anda büyüdüğünü, babası Anupam’ın yanındayken böyle bir sorunla karşılaşmadığını söyler.

“Seninle evlendiğime pişman oldum Riya!”


Deyince Riya şok olur. Bir dakika önce tokat atmak isteyen Şivam, sözleri ile adeta onu darp etmiştir.


Şivam kardeşleri ile barışır. Nimmi abisinin yaptıklarını bu defalık unutacağını söyler. Şivam kardeşleri ile birlik olup, aradaki meseleyi çözerken, Riya onlar yüzünden Şivam’ın kendisine tokat atmaya çalıştığı o anları düşünüp üzülür. Evden ayrılmak ister. Odasına gidip eşyaları toplarken Bunty’i arar. Bunty ona sakin olmasını, Anupam’ın kalp hastası olduğunu, bu olayı kaldıramayacak biri olduğunu söyleyerek onun evde kalması konusunda ikna eder.


Sarla Pari’yi defalarca arar. Sujeev bunu fark eder ve ondan telefonu açmasını ister. Pari açmayacağını söyleyince Sujeev telefonu açar. Sarla ile konuştuktan sonra telefonu Pari’ye verir. Sarla Pari’yi konağın dış kapısında beklediğini, hemen gelmesini ister. Pari konağın dış kapısına gittiğinden annesini büyücü kılığında görünce şok olur. Amit’in kaçırıldığını, yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Pari ona yardım etmeyeceğini söyler.