Sosyal Medya

Düşman Başına 64. Bölüm Son Bölüm İzle! 12 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Sarla annesini kandırmak ve ondan para almak için ölümcül kanser olduğunu söyler!”Preeti Sarla’yı görür Preeti Mohit’e sarılır Preeti eve gelir mSarla Preeti’yi fark etmez Shanti Sarla’nın dilenci olduğunu öğrenir Rani Sarla’nın yalan söylediğini açıklar Sarla inandırmak için kanser olduğunu söyler Shanti Sarla’yı kurtarmak için 5 Lakh para bulmaya çalışır


 

Preeti’nin gece herkesten gizli Mohit ile buluşması ile başlar. Bu sırada Preeti yengesi Sarla’yı dilenci kılığında görünce şok olur. Kendisini gizlemek için Mohit’e sarılır. Arla sokak ortasında sarılan çiftleri görünce sinirlenir ve onlara laf atar. Mohit Sarla’ya karışmamasını, aşkını gösterdiğini söyler. Sarla gittikten sonra Preeti hemen oradan uzaklaşır.


Preeti kaşarak eve gelir. Kuşya su içmek için kalktığında bir ses duyar. Preeti hemen saklanır. Kuşya Preeti’yi göremez. Odasına geri gider.

Şivam ile Riya birbirlerini bakıp, ikisi de birbirlerinden özür dilerler. Riya Şivam’ı geri kazanmak için onunla barıştığı için sevinir


Raghav gece yatmadan önce Kuşya’yı arar. 25 evlilik yıl dönümlerini kutlar. Kuşya’da kocasına teşekkür eder. Raghav evde her şeyin yolunda olup olmadığını sorar. Kuşya evde her şeyin yolunda olduğunu söyler.

Riya patronunu müşteri listesini vermek ister. Evde bilgisayarı olmadığının fark eder. Riya Şivam’dan Nimmi’nin bilgisayarını almasını, kendisi istemesi halinde sorun olacağını söyler. Şivam arada küslük olmadığını, gidip ondan bilgisayarı istemesini ve aradaki buzları böyle eritmesini ister.


Rani, Kuşya’yı arar. Sarla’nın dilenci olduğunu söyler. Kuyşya bunu kimseye söylememesini ister. Kuşya duyduklarını karşısında şok olur ve evdeki yemeği yakar. Shanti yiyeceklerin yandığını görünce Kuşya’yı azarlar.

Düşman Başına 64. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Riya, Nimmi’den dizüstü bilgisayarını ister. Nimmi alabileceğini, CD içinde kendilerini düğün CD’si olduğunu söyler.

Shanti, Kuşya’ya neden yemekleri yaptığını, Rani ile ne konuştuğunu sorunca Kuşya yalan söyleyemez ve Sarla’nın dilenci olduğunu açıklayınca Shanti şok olur.


Riya laptop içindeki düğün cd bakar. Riya düğünde Şivam’ı görünce gülümser. Bu arada CD’de Sarla’nın Riya’yı Şivam’dan uzak tuttuğunu fark eder. Sarla her şeyi en baştan beri bildiğini fark eder.

Nimmi Preeti’ye gece nereye gittiğini sorar. Preeti de Mohit ile buluşmaya gittiğini, onunla konuşurken Sarla’yı fark edip kaçtığını dile getirir.


Düşman Başına 64. Bölüm 12 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Pari Sujeev’i Sharmili’ye karşı dolduruşa getirmek ister. Sujeev hemen bunu fark edip, Pari’yi azarlar Sharmili, Pari’den özür dilemesini ister. Pari Sujeev’i hala etki altına alamadığını fark eder.


Shanti, Kuşya, Riya ve Nimmi Sarla’ın yanına gelirler. Sarla’yı dilenci kılığında görünce şok olurlar. Shanti, Sarla ile konuşup kızının ikna etmek isterken, Sarla onun kız olmadığını, kendisini adanmış olduğunu söyler.


Shanti Sarla’yı bir gün önce Amit ile beraber arabada giderken gördüğünü söyleyince Sarla şok olur. Hemen yeni bir yalan uydurur. Aslında dilenci kılığına girmesinin başka nedeni olduğunu, kanser olduğunu öğrendiğini söyleyince Sarla bir şok daha geçirir.

12 Ağustos Cuma Düşman Başına Bölüm Özeti

Sarla sahte kanseri hakkında yalan söyler. Shanti Sarla için endişelenir.  Rani, Sarla’nın araziyi satmaya gittiğini, hasta olmadığını açıkça söyler. Rani Amit’in nerede olduğunu sorar. Sarla da kendisi için para bulmaya gittiğini, doktor kanser için gerekli tedavinin 5 Lakh tutacağını, bu yüzden Amit de para bulmaya gittiğini söyler.


Shanti Rani’nini açıklamalarına rağmen ağlayan Sarla’nın sözlerine inanır. Rani’yi azarlar ve ondan uzaklaşmasını ister.


Shanti kızının kuertaracağını, ne gerekiyorsa yapacaklarını söyler. Nimmi bile Sarla’nın ağlamasına inanır. Onun için elimden ne geliyorsa yapacağını söyler. Lakin Rani Sarla’nın drama yaptığını, kimsenin ona inanması gerektiğini söyler.

Sarla ağlayıp kendisine inanların sayısının artırmaya çalışırken Amit’i, kaçıran tefecinin adamları Sarla’yı arar. Sarla doktorun aradığını söyleyince Riya telefonu alıp, doktora hangi kanser türü olduğunu soracağını söyler. Sarla telefonu kimseye vermez. Adamlar Amit’i döverken çıkan sesi Sarla’ya dinlettirir. Shanti Sarla’nın elinden telefonu alıp, kulağına getirdiğinde tefecinin adamı şöyle der.

“… 1 hafta içinde 5 Lakhı bulamasanız o ölecek!”


Shanti doktorun 1 hafta içinde 5 Lakh para istediğini zannedip, kızı Sarla’nın hastalığını tedavi ettirmek için ne gerekiyorsa yapacağını söyler.


Rani, Riya’ya Sarla’nın oyunculuk yaptığını, Sarla Amit ile araziyi satmaya gittiğin, dönüş yolunda dilenci kılığına girdiğini söyler. Riyada Rani’ye Sarla’nın neden bu kadar ciddi bir yalan ortaya attığını merak eder ve basit bir iş için bu denli yalan söylemenin zor olduğunu ifade eder. Rani Sarla’nın para için yapamayacağı yok diyerek Sarla’yı ona anlatır.


Riya Rani’den de etkilenerek Sarla’yı doktora götürüp, testlerde yanlışlık olabileceğini, bir kere daha tahlil yaptırmaları gerektiğini söyler. Sarla gerilir ve darama yapar. Riya’nın kendisine inanmadığı, düğün sonrasında yaşananları da olayın içine katıp, Riya’nın kimseye güvenmediğini söyler. Shanti ve Kuşya Riya’ya kızar. Riya ağlar.


Prabha ve Bindu Pari’nin dışarıda inek pisliği ile uğraştığını görünce onun hemen resmini çekip, onunla dalga geçerler. Pari de onları görünce yüzünü gizleyip, Pari olmadığını söylemeye çalışır


Pari içeri girdiğinden Sharmili’nin sakin gitme dediği odanın kapısının açık olduğunun fark eder. İçeride Vyom bir kadına iğne yaparken görürü. Vyonm Pari’yi görünce onun dışarı çıkartır. Pari içerideki kadının kim olduğunu sorar.


Vyom iğne yapmak için alıştırma yaptığını, içerideki kadını tanımadığını söyler. Pari Vyom gittikten sonra tekrardan içeri girmeye çalışa da Vyom gelip Pari’yi oradan uzaklaştırmaya çalışır. Sharmili’nin geldiğini gören Vyom ve Pari saklanır. Sharmili odanın kapısının kilitleyip gider.


Shanti kızının kurtarmak için evdeki tüm altınları kuyumcuya bozdurmayı düşünür. Eve gelen kuyumcu altınları tek tek hesapladıktan sonra 2 Lakh bile olmadığını açıklayınca Shanti şok olur. Kızının nasıl kurtaracağını kara kara düşünmeye başlar.