Sosyal Medya

Düşman Başına 65. Bölüm Son Bölüm İzle! 13 Ağustos 2022 Tek Parça İzle!

“Sarla sahte kanser olduğunu söyleyerek Shanti ve Raghav’dan para koparmaya çalışır!”Kuyumcu Shanti’nin altınlarında 2 Lakh para verir Riya kuyumcunun çok az para verdiğini söyler Shanti Riya’ya kızar Raghav eve gelir Raghav kardeşinin kanser olduğunu öğrenir Raghav altınların satılmasına razı gelmez Raghav arkadaşlarında borç para ister Raghav para bulamayınca evi ipotek ettirir


 

Shanti’nin kuyumcuyla konuşmasıyla başlar. Kuyumcu sadece 2 Lakh para vereceğini, aile dostu olması nedeniyle bu fiyatı verdiğini, yabancılara 1 Lakh bile vermeyeceğini söyler. Riya kuyumcuya kızar ve ondan altının doğru değerini vermesini ister. Kuyumcu Shanti’ye tepki gösterir. Gelini ondan şüphe ettiğini, iyilik yaparken kötülük bulduğunu söyler. Bunun üzerine Shanti, Riya’yı azarlar.


Pari evde dengeleri lehine çevirmek için Vyom’un yanına gider. Sujeev ile evlenmesinin arkasında ona olan aşkı olduğunu söyler. Vyom’a karşı kendisini beğendirmek için süslenir. Sujeev’in geldiğini görünce Pari Sujeev’in yanına gider. Sujeev Pari’nin kolunda ki bilezikleri körünce korkup kaçar. Pari peşinden gidip onu odaya kilitler. Pari artık dengeleri yavaş yavaş değiştirmeye başladığını hisseder.


Shanti Riya’ya tepki gösterir. Onun babası Kanser olduğunda yanışını yapıp yapmayacağını sorar. Riya sinirlenir ve olayla babasının bir alakası olmadığını, sadece onlara yardım etmek istediğini söylediği anda, Raghav’ın geldiğini fark eder.

Raghav eve gelir. Riya Kuşya’nın ikazlarına aldırış etmeden babasına kimsenin hakaret edemeyeceğini söyler. Shanti Riya’ya sinirli bir halde bakar. Kapıda duran Raghav’ı herkes fark eder.

Raghav evden birkaç günlüğüne gittiğini, yine ede bir sorun çıktığını söyler. Sarla’nın giydiği kıyafetleri görünce neden öyle giyindiğini, Preeti yada Nimmi’nin birer şey yapıp yapmadığını sorar. Kuşya bir şey yapmadığını, Sarla’nın kanser olduğunu söyleyince, Raghav şok olur.


Raghav tahlillerde sorun olduğunu, Sarla’nın kanser olduğuna inanmadığını söyler. Sarla onlardan 5 Lakh para koparmak için Raghav’ın boynuna sarılıp, gerçekten kanser olduğuna ikna etmeye çalışır.


Düşman Başına 65. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Shanti Sarla’nın tedavisi için acil olarak 5 lakh paraya ihtiyaç hasıl olduğunu söylerken, Raghav para işini halledeceğini söyler. Shanti altınlarını kuyumcuya vermek istediğin, lakin Riya kendi altınlarını vermek istemediği için sorun olduğunu söyler. Raghav gelinine şöyle der.


“Gelin senin altınlar, benim kız kardeşimden daha mı değerli?”


Deyince Riya yanlış anlaşıldığını, kuyumcu altınları az bir para ile alacağını fark ettiğini, buna karşın altınları bankaya verip eksik kalan kısmı da kredi ile kapatabileceklerini söylediğini ifade edince, Raghav Riya’nın doğru söylediğini açıklar. Shanti bunu duyunca şok olur.


Düşman Başına 65. Bölüm 13 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Raghav bir doktorun söylemesi ile kanser olunmayacağını, gerekirse başka doktorlara götüreceğini söyler. Sarla yalandan bayılma numarası yapıp, dikkatleri üzerine çekmeye çalışır.


Raghav ile ev halkı konuşurken kapıya kargo gelir. Kargonun büyüklüğünü gören herkes şaşırır. Kargocu içinde çamaşır makinesi olduğunu söyler. Shanti çamaşır makinesi sipariş etmediklerini söylese de Riya araya girer ve makineyi kendisi sipariş ettiğini açıklar. Herkes bir anda Riya’ya bakar ve birçok kişi içinde şu düşünceyi geçirir.


“Koyun can derdinde, kasap et derdinde!”


Diyerek, Riya rahatlığını düşünürken, diğerleri de Sarla’yı ölümden kurtarmak için 5 Lakh parayı nasıl bulacaklarını düşünürler. Shanti bu fırsatı kıçırmaz ve Riya’ın bencil olduğunu, evde onca bekar kız olduğunu, çamaşırları elle yıkayabilecekleri halde rahatlığa kaçarken, Sarla’nın hastalığını düşünmediklerini söyler. Raghav gelini Riya’ya sipariş iptal etmesini, eve bir eşya almak için önce Shanti’ye sorması gerektiğini söyler. Bunun üzerine Riya çamaşır makinesinin siparişini iptal eder.

Sarla adamlarını arar. Kendisine özel bir hastaneden sahte kanser raporu ayarlamasını ister. Rani Sarla’nın yanına gider. Ona kanser olmadığını bildiğini, yalandan milleti kandırdığını söyler. Sarla Rani’nin dikkatini başka bir yöne çekmek için Amit’in başka kızlarla gezdiğini söyler. Rani o kızları gerekirse öldüreceğini söyler.


Sarla’nın adamı eve raporları getirir. Sarla yabancı bir adamı görünce endişelenir. Bansi onun sayesinde raporu özel hastaneden aldıklarını söyler. Sarla raporda neler olduğunu anlatmasını ister. Bansi garanti olması bakımından birçok kanser dosyasını almıştır.


Sarla yalandan bayıldığı için beynindeki kanser olan kişinin dosyasını alır. Bu sırada komşu Sarla’yı görürü. Yabancılarla fingirdeştiğini düşünüp, onma laf atar. Sarla da herkese yabancı adam Prabha’nın sevgilisi olduğunu söyler. Bunu duyan Prabha adamı terlikle kovalar.

13 Ağustos Cumartesi Düşman Başına Bölüm Özeti

Rani, Sarla yeniden Amit’i evlendirmesi halinde hayatı mahvolacağını, buna engel olması gerektiğini düşünür. Zira Amit yeni eşi ile birlikte olduğunu, bu sebeple eve gelmediğini zanneder. Rani hemen Riya’yı arar ve olaylardan bahseder. Polise gidip şikâyette bulunmak istediğini dile getirir. Riya da ondan sakin olmasını, ortalık zaten karışık olduğunu, bir kat daha karıştırmamasını ister.


Raghav tüm gün para ayarlamak için dışarıda bir dizi görüşme yapsa da kimseden 5 Lakh borç parayı kimseden alamadığını söyler. Shanti endişelenir. Raghav son çare olarak evi ipotek ettireceğini açıklayınca herkes şok olur.


Tefecinin adamları Sarla’yı arayıp, para ayarlayıp ayarlamadığını sorar. Sarla Rani’den uzaklaşıp adamlarla konuşur. Adamlar para gelmemesi halinde Amit’in böbreğini çıkarıp satacaklarını söyler. Rani Sarla’nın böbrek dediğini duyunca, Sarla’nın böbrek hastalığı olup olmadığını düşünmeye başlar.

Shanti Sarla’yı arar. Doktor için 5 lakh para ayarladığını söyler. Sarla sevinir. Hemen oraya geleceğini söyler. Bunty Riya’yı arar. Ona ne yaptığını sorar. Riyada olup biteni, Sarla’nın kanser olmasını ve 5 Lakh para ihtiyacı olduklarını söyler. Bunty yakın akrabası kanser olduğunu, tedavisinin 5 Lakh olmadığını söyleyince, Riya Sarla’ın yalan söylemiş olabileceğinden şüphelenir.


Riya Sarla’nın başka hastanedenler başka tedaviler alabileceğini, hastalığına tam teşhis konuşması gerektiğini bahane ederek, Sarla’nın getirdiği raporları yeniletmek ister. Lakin Sarla raporların kesinleştiğini söyleyip parayı kapar.


Shanti, Şivam, Raghav hep birlikte Sarla’yı hastaneye getirirler. Bu arada Riya, Rani’yi arar. Rani, Sarla’nın gerçekten hasta olmadığını, bir gün önce dışarıda iki adamla buluştuğunu anlatır. Riya kaldığı evinini ipotek ettirdiğini, Sarla bu konuda yalan söylüyorsa, gerçeği ortaya çıkaracağına dair kendisine söz verir.