Sosyal Medya

Düşman Başına 67. Bölüm 15 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Riya Sarla’nın kanser olmadığını kanıtlar” Aramlar Amit’i yakalar Sarla oğluna bir şey yapmamasını söyler Sarla adamlara parayı ayarladığını söyler Riya Sarla’yı oyuna getirir Sarla kan tahlil vermek zorunda kalır Riya Sarla’nın kanser olmadığını öğrenir Sarla Shanti’den para almaya gelir Riya Sarla’nın para almasına engel olur


 

Adamlar Amit’i yakalaması ile başlar. Amit annesini arayıp konuşacağı sırada, tefeciler telefonu elinden alır. Sarla’dan parayı ayarlayıp ayarlamadığını sorar. Sarla paranın hazır olduğunu, ufak bir pürüz yaşandığını, onu halledip parayı teslim edeceklerini açıklar.


Şivam Riya’nın açıklamalarını inandırıcı bulmaz ve ona neden yalan söylediğini sorar. Riya daha önce benzer bir durumda düşüncelerini paylaştığında, Şivam’ın tepkisini çektiği için gerçekleri söyleyemez. Bundan dolayı yaşan söylese de Şivam Riya’nın yalanını yakalamıştır. Riya anlatmaya çalışacağı sırada Şivam onu dinlemez ve oradan sinirle ayrılır.


Riya Bunty’i arar. Olup biteni, Şimva’a yalan söylediğini tek tek anlattıktan sonra Bunty ev için yapılan iş için yalan söylediğini, bu yalanla evi kurtaracağını, gerçekler ortaya çıktığında Şivam’ın ona kızmayacağını söyler.

Düşman Başına 66. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Sarla tefecinin adamlarından fırça yedikten sonra Shanti’yi arar. 5 Lakh paranın hazır olup olmadığını sorar. Shanti paranın hazır olduğunu açıklar. Shanti ona parayı neden sorduğunu merak eder. Sarla da iyi olmadığını bahane eder. Bunun üzerine Shanti onun yanına gelmek isteyince Sarla şimdi daha iyi olduğunu, gelmesine gerek olmadığını söyler.


Shanti, Raghav’ı arar. Sarla’nın aradığını, paranın hazır olup olmadığını sorduğunu, Sarla’nın zamanın kalmadığını söyler. Raghav ise merak etmemesini, Sarla için iyi günlerin yakın olduğunu dile getirir. Shanti Raghav ile konuştuktan sonra ağlamaya başlar. Kuşya kaynanasını sakinleştirip, evin direği olduğunu, sakin kalması gerektiğini söyler.


Mohit Preeti ile buluşmak için adrese gider. Lakin Preeti abisinin ve ailesinin onayını almadan bir erkekle buluşmamaya karar verdiği için Mohit ile buluşmaya gitmez. Onun yerine Radyoda Mohit’in programını dinlemek ister. Lakin Mohit ilk defa programda yayın yapmadığını fark edince, Preeti Mohit için endişelenir.


Düşman Başına 67. Bölüm 15 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Mohit Preeti’nin gelmemesi üzerine onun evine gitmek için bir ip alır. Preeti’nin yaşadığı odanın balkonuna çıkar. Preeti’nin telefonuna mesaj atar. Preeti’ye balkonda olduğunu söyler. Preeti gelmek istemeyince Mohit balkondan atlayıp intihar edeceğini söyler. Bunun üzerine Preeti Mohit’in yanına gelir. Mohit Preeti’yi görünce yukarı çıktığı ipi bilerek yere düşürür.


“Seni seviyorum Preeti! Benimle evlenir misin?”


Deyince Preeti şaşırır ve ona hemen gitmesini, ailesi onu gördüğünde kendisini öldüreceğini söyler. Lakin Mohit bir kere kararını vermiştir. Preeti’den evet cevabını almadan gitmeyeceğini söyler ve ısrar eder. Preeti’ye kıyafet getirdiğini söyler. Preeti kıyafete bakınca açık bir kıyafet olduğunu fark eder. Onu giymeyeceğini söyler. Mohit balkondan atlayacağını söylemesi üzerine Preeti gidip açık kıyafeti giyer. Preeti utanarak Mohit’in yanına gelir. Mohit ona yaptığı evlenme teklifini bir kez daha yapar ve bu sefer evet cevabını alır.

Ev halkı gece uyuyamaz ve her biri teker teker kalkar. Preeti Mohi’i göndermek ister. Lakin yukarı çıktığı ip yere düştüğü için geri geldiği yerden gidemez. Preeti Mohit’i kapıdan göndermek isterken Shanti’nin ve Şivam’ın ayakta olduğunu fark eder. Nimmi birden bağırır ve herkesi başına toplar. Bu kargaşadan Preeti yararlanır ve Mohit’i evden güvenli bir şekilde çıkarmayı başarır.


Kuşya Nimmi’ye neden bağırdağını sorar. Bu sırada Preeti de gelir. Shanti ona nerede olduğunu sorar. Preeti de lavaboya gittiğini söyleyerek Shanti’yi kandırır. Nimmi Sarla hakkında kötü bir rüya gördüğünü söyler.


15 Ağustos Pazartesi Düşman Başına Bölüm Özeti

Riya bahane ile Sarla’nın peşinden gitmek ister. Lakin Shanti ondan önce ev işlerini idare etmesini ister. Bu sırada yanına Kuşya gelir. Shanti ona Sarla için ayarlanan parayı, akşama kadar Sarla’ya teslim edeceklerini söyler.


Shanti hemen Sarla’yı arar. Ona nasıl olduğunu sorar. Sarla iyi olduğunu söyler. Shanti ona akşama kadar 5 Lakh’ı teslim edeceklerini söyler. Sarla içinden “Sonunda!” diyerek sevinir. Sarla akşam oraya geleceğini söyler.


Riya bu işi tek başına başaramayacağını bildiği için Riya’dan yardım iter. Sarla’nın gerçeğini ortaya çıkarmak için plan yaparlar. Rani bir kadını eve davet eder. Kadın Sarla’nın evine gelir. Kadın Sarla ile konuşur. En sağlıklı kişinin 1 lakh para ödülü alacağını, kampanyaya katılıp katılmayacağını sorar.


Sarla bedavadan gelecek paraya hemen talip olmak ister. Lakin Rani ve Sonal’ın yanında bir şey diyemez. Rani Sarla’nın kanser olduğunu ama sağlıklı olduğunu söyler. Sarla rezil olmamak adına kadını evden gönderir. Sarla sonra gizlice çıkıp, kadının dediği hastaneye gider. Kan örnekleri verir.



Preeti Shanti’ye radyoyu getirir. Bu sırada Shanti Preeti’nin elindeki yüzüğü fark eder. Onu nereden aldığını sorar. Preeti panik halde cevap veremeyince Nimmi ona sahte yüzük hediye ettiğini, gerçek olmadığını açıklar. Shanti’ yüzüğe bakar ve gerçek olup olmadığını incelemeye başlar. Bu sırada telefon gelince Shanti yüzüğü Preeti’ye verir.


Rani Sarla’yı adım adım takip eder. Sarla’nın kan örneği verdiğini Riya’ya söyler. Riya çok mutlu olur. Bu sırada Nimmi Riya’yı görür ve her şeyin yolunda olup olmadığını sorar. Riya Nimmi’ye bile bilgi vermez.

Anupam Riya’nın evine gelir. Riya Anupam’ı bahane ederek evden çıkacağını düşünürken, Anupam’ın habersiz gelmesi Riya’nın planı bozar. Anupam herkese hediye almıştır. Riya babasına neden habersiz geldiğini sorar. Anupam da ona sürpriz yapmak istediğini söyler.


Riya gizlice Bunty’e mesaj artar. Anupam’ı bir şekilde eve çağırmasını ister. Bunty Anupam’ı arar. Kapıda kaldığını söyler. Anupam da Riya’yı görmeye geldiğini dile getirince, Bunty kapıda kayıp düştüğünü, hemen gelmesi gerektiğini söyler. Bunu duyan Anupam hemen evden çıkar, Riya da ona ayardım bahanesi ile evden çıkarı çıkmayı başarır.


Akşam olur. Sarla eve gelir. Sarla paraları almak istemiyor gibi davranır. Bu sırada Riya Sarla’nın kan sonuçlarını görünce tahmini doğru çıktığını öğrenir. Sarla kanser olmadığı %100 kesinleştikten sonra evin yolunu tutar. Bu sırada Sarla paranın tamamını almadan Şivam’ın saymasını ister. Şivam paraları sayar. Sarla paraları alacağı sırada Riya Sarla’nın elini tutar.


“Sarla halamın bu paraya artık ihtiyacı yok. Çünkü artık kanser değil!”


Deyince herke şok olmuş bir şekilde Riya’ya bakar.