Sosyal Medya

Düşman Başına 68. Bölüm 16 Ağustos 2022 Tek Parça İzle

“Riya Sarla’nın bu zaman kadar söylediği tüm yalanları bir bir ortaya koyar!”Riya Sarla’nın kanser olmadığını söyler Sarla kanser olduğunu iddia eder Riya Sarla’ya ait testi gösterir Sarla kendisini yakmaya çalışır Raghav engel olur Riya Sarla’nın evlilik sırasında çevirdiği oyunları da kanıtlar Sarla kaçacak yeri kalmadığında yalan söylediğini kabul eder Sarla Amit’in kaçırıldığını söyler Sahnti Sarla ile tüm ilişkileri bitirdiğini açıklar


 

Riya herkese Sarla’nın kanser olmadığını söylemesi ile bölüm başlar. Şivam Sarla’nın raporlarını kontrol ettiklerini ve kanser olduğunu söyler. Riya Sarla’nın kan örneklilerini farklı iki laboratuvara gösterdiğini ve %100 Sarla’nın kanser olmadığını açıklar. Shanti ile Raghav bu habere çok sevinir. Raghav Sarla’nın elindeki para çantasını alır.

Sarla elindeki 5 Lakh paranın kayıp gittiğini görünce sinirlenir ve Riya’yı azarlar. Sarla raporları daha önce gösterdiklerini ve kanser olduğunu iddia etse de Riya sevinmesi gerektiğini, onun hasta olmadığını, mutlu olması gerektiğini söyler. Tefeciden borç para alan Shanti evin tapusunu tefeciye vermeden parayı adama iade eder. Adam da parasını alıp evden çıkar.


Sarla ısrarla kanser olduğunu söylerken, Riya ondan sakin olmasını, kanser olmadığını açıklar. Riya Raghav’a Sarla’nın iyi olduğunu söyler. Sarla sinirlenir ve Riya’ya bağırır. “Hastayım, ölüyorum. Görmüyor musun?” der. Sarla’nın bu hallerini gören Nimmi gülümser.


Pari Vyom’un odasına gelir. Ona yaklaşmaya çalışır. Vyom ise odasında çıkmasını ister. Vyom Pari’ye yengesi olduğunu, odadan hemen çıkması gerektiğini söyler. Pari de Vyom’a en sevdiği yemeği sormaya geldiğin söyleyince, Vyom ona sevdiği yemeği söyler. Bu sırada Sujeev oraya gelir ve onları samimi bir halde görünce sinirlenir. Pari’ye ne aradığını sorar. Pari de Vyom’un en sevdiği yemeği sormaya geldiğini, herkesin en sevdiği yemeği yapmak istediğini ifade eder. Sujeev Pari’yi kıskanır ve mutfağa gitmesini ister.


Düşman Başına 66. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla



Shanti Sarla’nın kanser olmadığını öğrenince evde şenlik başlar. Dans edip tabakları kırar. Herkes Shanti’nin bu halini görünce güler. Raghav Riya sayesinden dolandırıcı doktora para kaptırmadıklarını söyler. Şivam en yakın zamanda o doktorun haddini bildireceğini ifade eder. Sarla evdeki havayı görünce sinirlenir ve hasta olduğunu, Riya’nın sahte rapor getirdiğini söyler. Sarla hasta olmadığına sevineceği yerde çok sinirli olduğunu gören ev halkı şaşırır.


Sarla Shanti’nin kendisine inanacağını düşünüp şöyle der.


“Anne ölmemi istemiyorsan bana 5 Lakh para ver!”


Deyince Shanti şaşırır. Sarla sözlerine devam eder ve Shanti’ye Riya’nın altınları vermek istemediği olayı hatırlatır.  Sarla ağlıyor ve ısrarla annesinden para ister. Riya halası Sarla’ya kanser olmadığını bildiği halde ne için para istediğini sorar. Shanti artık Sarla’ya bir şey olmayacağını söyler. Sarla’nın bu çıkışı da boşa gider.

Düşman Başına 68. Bölüm 16 Ağustos 2022 Tek Parça İzlemek için tıkla

Raghav Riya’yı överken, Kuşya da gelini Riya’ya sarılır. Sarla ağlıyor ve onlara 5 lakh paraları kurtulduğunu, evleri ipotek edilmediğini ama gerçek kendisinin kanser olduğunu söyleyerek birilerinin kendisine inanmasını ister.


Riya Sarla’nın sözlerinden sonra herkese gerçeği tek tek açıklayacağını söyler. Herkes dikkatle Riya’nın sözlerine odaklanır.

“Raghav başa doktordan da görüş alınması gerektiği konusunda bana söyleyince, bende Sarla’yı oyuna getirdim. En sağlıklı kişiye 1 Lakh para ödülü adı altında sahte bir kampanya yaptım. Sarla gizlice oraya gitti ve kan örneklerini verdi. Sarla’nın verdiği kan örneklerini farklı iki laboratuvarda test ettirdim ve Sarla’nın kanser olmadığını öğrendim.”


Herkes sinirle ve şaşkın bir halde bir Sarla’ya bir Riya’ya bakar. Sarla ise yalan der. Riya sözlerine devam eder.


“Yalan değil, her şeyin kaydı var. İşte o gün sahte kampanyaya kan örnekleri verirken Sarla’nın videosu burada!”


Der ve videoyu açar. Herkes Sarla’nın “En sağlıklı kişi benim” dediğini duyar ve sinirle Sarla’ya bakar.


“Sarla’nın gösterdiği ilk raporu doktora gösterdiğimde, doktor raporların bir ön öncesine ait olduğunu, kişinin şimdiye kadar çoktan ölmüş olduğu söyleyince, işin içinde bir iş olduğunu anladım. Sarla’nın Kanser olayı dolandırıcı doktor tarafından planladığını düşünsem de olayın aslı çok farklı. Sarla kanser olmadığını bildiği halde bizden para almak istedi!”


Herkes Sarla’ya sinirli bir şekilde bakar. Sarla yalandan kendisini yakmak istediğini söylese Raghav onu durdurur.

Sarla sonunda yalan söylediğini itiraf eder. Riya Sarla’nın oyunları bununla da sınırlı kalmadığını, Şivam ile evlenme meselesinde Amit’i araya girdirip, Amit’i evlendirmek için türlü türlü oyunlar yaptığını, tüm bunların kaydı da o gün kameramanın çektiği video içerisinde olduğunu açıklar


Raghav bacısını yaptıklarını görünce annesine döner ve der ki…


“Anne babam öldüğünden Sarla’yı kardeşim değil, kızım olarak gördüm. O ne iterse aldım. Lakin o evlendi. Buna rağmen çocukluklarına ve yalanlarında devam etti. Bunun istediği 5 Lakhı almış olsaydı evsiz kalacaktık.”


Shanti de aynı fikirdedir ve Sarla ile tüm ilişkilerini bitirdiğini açıklar.

16 Ağustos Salı Düşman Başına Bölüm Özeti

Pari evdeki işleri karıştırmak için Sujeev’in değil, Vyom’un en sevdiği yemeği yapar. Sujeev yemeği görünce sinirlenir ve tabağı fırlatır.


Shanti sinirlenir ve artık Sarla’nın annesi olmadığını söyler. Sarla ağlar ve nasıl onu reddedebileceğini sorar. Sarla ipin ucu elinden kaçtığını fark eder ve her şeyi Amit için yaptığını, Amt’i serseriler kaçırdığını ve şimdi rehin tutulduğunu söyler. Shanti onun evinin meselesi olmadığını, evine gitmesini ve sorunu çözmesini ister.


Shanti Sarla’ya inanmaz. Yalan söylememesini ister. Shanti ona evine gitmesini, bu mesele onun evinin meselesi olduğunu söyler.


Rani Sarla’ya kızar. Amit hakkında defalarca soru sorduğunu, her birinden kendisine yalan söylediğini dile getirir. Sarla da Amit’in ne sorunu olup olmadığını onunla konuşup konuşmadığını sorar. Rani Amit’in yanına bile yaklaştırmadığını söyler.


Amit bu sırada serseriler tarafında darp edilir. Bir doktor gelir ve paraları alamadıkları için Amit’in iç organlarını tek tek satacaklarını, canlı ya da baygın bir halde onun organlarını alacaklarını söyler. Amit korkudan çığlık atar.

Sarla eve gelir. Bahçeye sakladığı altıkları yerinden çıkarır. Amit’i, kurtaracağını söyler. Rani de ona Amit’i kurtaracağına dair söz verir. Rani evden ayrılır.


Riya odasındayken Şivam gelir ve evdeki tüm ilişkileri bitirdiğin, mutlu olup olmadığını sorar. Riya da hata yapmadığını, yanlışı ortaya koyduğunu söyler. Şivam sinirle ayrılır ve Amit’i babası ile birlikte aramaya çıkar.


Nimmi ve Preeti Riya’nın yanına gelir. Shanti ve Sarla’nın iyi biri olmadığını en baştan söylemek istediklerinde Şivam’ın izin vermediğini, şimdi kendi gözleri ile gördüğünü söyler. Riya Nimmi ve Preeti’ye sinirlenir ve odasından çıkmalarını ister.


Riya Shanti’nin yanına gider. Amit’i buluşmak için karakola gidip yardım isteyeceğini söyler. Shanti Riya’ya kızar ve evde oturmasını ister.