Sosyal Medya

Faqbadi Fragmanı Yayınlandı

Diziden yeni paylaşılan afişler ise hayranların heyecanına heyecan katacağa benziyor.Erşan Kuneri‘de Cem Yılmaz’a Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Can Yılmaz gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Dizinin her bir bölümünde farklı bir filmin çekim hikayesini izliyoruz. Her bölümde de aynı oyuncular farklı karakterlerle karşımıza çıkıyor.


 

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın en son projesi olan Erşan Kuneri, daha önce duyurulduğu üzere, 13 Mayıs Cuma günü Netflix platformunda yayına başladı. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Netflix, bölümlerin yayına başlamasıyla eş zamanlı olarak sosyal medyada ve fiziksel ortamlarda bu dizinin yoğun bir şekilde tanıtımını yapıyor.

Dizinin kısa açıklamasında “Erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvar.” ibaresi yer alıyor. İlk kez G.O.R.A. filminde kısa süreliğine görünmüş bir karakter olan Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın 2018 yapımı Arif V 216 filminde de yer almıştı. Cem Yılmaz, bu özgün karakteri en sonunda kendisine ait bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkarmış oldu.


Erşan Kuneri‘de Cem Yılmaz’a Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Can Yılmaz gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Dizinin her bir bölümünde farklı bir filmin çekim hikayesini izliyoruz. Her bölümde de aynı oyuncular farklı karakterlerle karşımıza çıkıyor.


Bu arada Netflix, dizinin tanıtımı için sosyal medya ve fiziksel ortamları yoğun şekilde kullanıyor. Her bir dizinin konusu olan filmler için özel afişler hazırlanmış. Bunları sokaklardaki reklam panolarında görebilirsiniz. Ayrıca dün akşamdan beri Netflix Twitter hesabından Erşan Kuneri dizisiyle ilgili çeşitli paylaşımlar da yapılıyor. Onları da aşağıda paylaşıyoruz.


İlk olarak Cem Yılmaz’ın klasikler arasına adını yazdırmış olan GORA filminde karşımıza çıkan ve yine Cem Yılmaz tarafından canlandırılan Erşan Kuneri karakteri, filmde oldukça kısa bir süreliğine görünmüş olmasına rağmen çok sevilmiş ve filmi seyreden pek çok kişinin favorilerinden birisi haline gelmişti. Erşan Kuneri’yi ana karakter olarak izleyeceğimiz bir yapımın geleceği haberi ise özellikle de Cem Yılmaz hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı. 


13 Mayıs’ta popüler yayın platformu Netflix’te görücüye çıkacak olan diziden kısa süre önce bir de fragman paylaşılmıştı. Bugünse Cem Yılmaz, Twitter üzerinden Erşan Kuneri’ye dair yeni paylaşımlarda bulundu. Yılmaz, yeni dizisinden yedi adet oldukça renkli ‘film afişi’ paylaştı.
 


Bildiğiniz üzere Erşan Kuneri karakteri, GORA’da oldukça 'sıra dışı’ bir film yapımcısı olarak karşımıza çıkmıştı. Yeni paylaşılan afişler de Kuneri’nin bu yapımcı kimliğinin altını çizecek cinsten.