Sosyal Medya

Gecenin Ucunda dizi Başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu oldu

Gecenin Ucunda dizi Başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu oldu


 

Gecenin Ucunda dizi Başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu oldu

Yapımcılığını TMC Film Yapım ve Âlim Yapım’ın üstlendiği Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinin hazırlıkları başladı.

Star TV'de yayınlnacak dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül Doğulu olmuştu.


Oyuncunun partneri ise Âlim Yapım ve TMC Film Yapım'ın da sahibi olan eşi Kadir Doğulu oldu.

Dizide Neslihan Atagül Doğulu 'Macide' karakterine, Kadir Doğulu ise 'Kazım' karakterine hayat verecek. 


Çift tam 9 yıl önce “Fatih Harbiye” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı.

Gecenin Ucunda dizisi için hazırlıklar başladı. Merak konusu uyandıran Gecenin Ucunda dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

Dizinin başrol oyuncusu belli oldu. Dizi hakkında merak edilenlere haberimizde yer verdik.

Gecenin Ucunda dizisi bir romandan uyarlamadır. Günümüz hayatına göre ele alınan bu romanın yazarı ise Peride Celal' dir. Roman büyük bir aşkı ele almıştır. 


Dizi oyuncuları

Gecenin Ucunda dizisi için Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu başrolü birlikte paylaşacak. Sevilen bu evli çift şimdiden izlecilerine merak konusu uyandırdı. En son Seferin Kızı dizisinde sevenleri ile buluşan Neslihan Atagül rahatsızlığından dolayı diziyi yarıda bırakmış ve bir daha hiç bir dizide oynamamıştı. Eylül ayında gündeme düşecek olan Gecenin Ucundaki dizi star ekranlarında olacak. 


Peride Celal' in 1963 yılında çıkardığı bu romanı ele alan dizide Neslihan Atagül , Macide karakterini canlandırıcaktır.

Macide aşka sırtını çeviren ve çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan genç kadındır. 


Heyecanla beklenen dizi hakkında şimdilik gün yüzüne çıkanlar bukadardır. Gecenin Ucundaki dizinin Haziran ayında sete çıkması beklenilmektedir.

Gecenin Ucunda dizi oyuncu kadrosu

Neslihan Atagül Sefirin Kızı'nı bıraktı ama ekrandan da çok uzak kalamadı. Güzel oyuncu TMC Film’in Star için çekeceği “Gecenin Ucunda” dizisiyle el sıkıştı. Projede Macide karakterine hayat verecek olan güzel oyuncunun partneri merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.


Neslihan Atagül'ün oyuncu eşi Kadir Doğulu Gecenin Ucunda’nın başrol karakteri “Kazım”ı canlandıracak. Böylece 2013- 2014 sezonunda 50 bölüm süren “Fatih Harbiye” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu; 9 yıl aradan sonra yeniden aynı projede partner olacaklar.


Ekran Alıntısı

GECENİN UCUNDA KONUSU

TMC Film ve Âlim Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Gecenin Ucunda” dizisi eylül sezonunda seyirciyle buluşacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Barış Erçetin’in yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Peride Celal’in “En güzel aşk romanım” dediği “Gecenin Ucunda” eserini dizide günümüze uyarlandı.

Haziran ayında sete çıkacak olan proje Star’ın yeni sezondaki en iddialı projelerinin başında geliyor.