Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 914. Bölüm 21 Nisan Tek Parça İzle

Gelinim Mutfakta 914. Bölüm 21 Nisan Tek Parça İzle Gelinim Mutfakta günün 1. si kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu mu? İşte detaylar haberimiz hepsi ve daha fazlası sitemiz www.bilgileri.net olacaktır Damla, Senanur'un kaynanası Songül Hanım ile düğünde takılması gerekenleri müzakere ediyor ve ortalığı bir güzel karıştırıyor! Songül Hanımın söyledikleri Damla'nın kaynanası Nuray Hanımı çok sinirlendiriyor.


 

Gelinim Mutfakta  914. Bölüm 21 Nisan Tek Parça İzle

21 Nisan Perşembe

Gelinim Mutfakta son bölüm izle araştırmaları sürüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor.

21 Nisan Çarşamba günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak günün birincisi olan isim hangi gelin oluyor ?İşte detaylar haberimizde.


Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin
  sunumuyla ekrana geliyor! 

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu Gelinim Mutfakta hafta içi her gün sizlerle... hepsi ve daha fazlası sitemiz
 www.bilgileri.net olacaktır

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!



Gelinim Mutfakta 915. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel Ergin, herkesi çok mutlu eden bir karar açıklıyor!

Hafta finalinde önemli olaylar yaşanıyor. Kaynanaların verdiği puanlar gelinlerini elenme kıyısına getiriyor. Özellikle Nursel Ergin'in açıkladığı bir durum herkesi sevince boğuyor.


Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 914. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?


Gelinim Mutfakta 914. Bölümde gün birincisi kim oldu? 21 Nisan 2022

Gelinim Mutfakta
  914. Bölüm 21 Nisan Tek Parça İzlemek için tıkla