Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 946. Bölüm Fragmanı "Altın Final 2022"

Gelinim Mutfakta "Altın Final - 2022" başlıyor! Heyecan, hırs ve büyük rekabet. Ortada tam tamına 20 çeyrek altın, 25 bilezik var. Mutfak çok, ama çok ısınacak; çünkü, Gelinim Mutfakta'da "Altın Final" başlıyor. Final dörtlüsünün karesini kimler tamamlayacak? Bu sezonun şampiyonu kim olacak?


 

Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana geliyor! 

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu Gelinim Mutfakta hafta içi her gün sizlerle...


Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 945. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?

Nursel Ergin, 945. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!

Nursel Ergin, gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun olarak 1'den 5'e kadar puanladı. En yüksek ve en düşük puanı kime verdi?

Aslıhan diskalifiye şoku yaşadı! Gelinim Mutfakta 945. Bölüm
Gelinim Mutfakta 945. Bölümde Aslıhan, kaynanası Nuray Hanım yüzünden diskalifiye şoku yaşadı!

Yarışmanın en önemli kurallarından birisi yayın öncesi telefonların program görevlilerine teslim edilmesidir. Bu yüzden Hasret, kaynanasının ikinci telefonunu vermemesinden dolayı diskalifiye edilmişti. Bu bölümde de aynı olay yaşandı. Senanur, kuliste çalan bir telefonun olduğunu yetkililere bildirdi. Kulislerde arama sonucunda Nuray Hanımın çantasından telefon çıktı. Bu üzücü haberi vermek de Nursel Ergin'e kaldı. Diskalifiye şoku yaşayan Aslıhan ve Nuray Hanım gözyaşlarına boğuldu.
 

Gelinim Mutfakta 945. Bölümde gün birincisi kim oldu? 3 Haziran 2022
Gelinim Mutfakta 945. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Emel Düzelli ve Senanur Yılmaz aldı! 1 çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.

Gelinim Mutfakta 945. Bölümde elenen ve final dörtlüsüne katılmayı hak eden gelinler belli oldu!