Sosyal Medya

Gül Masalı Dizisinin Konusu Nedir? Dizinin Başrol Oyuncuları Kimlerdir?

Gül Masalı Nerede Çekiliyor?


 

Pastel Film imzalı atv dizisi Gül Masalı'nın çekimleri Isparta'da başladı. Dizide Gülper Özdemir 'Gonca' karakterine hayat verirken Erdem Kaynarca ise 'Toprak' karakterini canlandıracak.


Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'nun kaleme aldığı yeni dizi Gül Masalı ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için bomba gibi hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk’ün oturduğu dizinin çıkış sloganı ise “Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir.' oldu. 


Isparta'da çekilecek dizinin başrolleri ise belli oldu. Dizide Gülper Özdemir 'Gonca' karakterine hayat verirken Erdem Kaynarca ise 'Toprak' karakterini canlandıracak.

Gül Masalı dizisi çekimleri mayıs sonunda Isparta’da başlayacak. Daha önce Isparta halkı Trt 1’in Sakarya Fırat dizisinin çekimlerine şahit olmuş ve oyuncular ile bir araya gelmekten ve seti izlemekten büyük zevk almıştı. Şimdi de Gül Masalı dizisinin çekimlerime şahit olacaklar. Gül Masalı Nerede Çekiliyor? Gül Masalı Dizi Seti Nerede sorularını sormaya başladı.

Gül Masalı Nerede Çekiliyor?


Gül Masalı dizisi gül diyarı Isparta’da çekilecek. Türkiye’de gül deyince ilk akla gelen şehir Isparta’dır. Tabi ki Gül’ün masalı da Isparta’da çekilecektir. Atv ekranlarında çekilecek Gül Masalı dizisinin tüm oyuncularına dizinin çekimlerinin Isparta’da yapılacağı belirtildi. Erdem Kaynarca, Gülper Özdemir ve Suat Sungur gibi oyuncular İstanbul dışında çekimlerin yapılacak olmasını kabul eti.


Gül Masalı Dizi Seti Isparta’nın Neresinde

Gül Masalı dizisinin seti Isparta merkeze kurulacak. Isparta yaklaşık yarım milyon nüfusu ile Türkiye’nin en büyük illerinden ayrıca Isparta ile İstanbul arası yaklaşık 550 km olmasına rağmen uçak ile 2 saat sürmektedir. Gül Masalı dizisinde hikaye Güllerin arasında geçtiği için ve bir Isparta hikayesi olduğu için dizinin çekimlerinin büyük kısmı Isparta merkezde gerçekleşecek.


Isparta Akdeniz bölgesinde bulunan turistik illerimizden biridir. Özellikle son dönemde daha artan gül bahçeleri ve Lavanta üretimi ile harika bir seyir zevki oluşturan görsel bir güzelliğe sahiptir. Ayrıca Yeşilada Isparta’nın doğa güzelliği ile ön plana çıkan özel bölgelerinden biridir.


Gül Masalı dizisi haziran ayında Atv ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Mayıs ayı başından itibaren Gül Masalı dizisini Isparta’lı izleyiciler bizzat setten izleme şansı elde edecek. Gül Masalı dizisinin seti Isparta’nın farklı bölgelerine kurulacak bizlerde sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.