Sosyal Medya

Hande Kazanova 09 – 15 Mayıs haftalık burç yorumları

Haftanıza eğlenceli bir şekilde başlıyorsunuz size keyif veren konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir. Bu haftanın en önemli konusu Merkür salı günü geri hareketine hazırlanıyor. Cuma ve cumartesi günleri ilişkiler önemli. Pazar günü ise parasal konularda alacağınız bir haber sizi mutsuz edebilir


 

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza eğlenceli bir şekilde başlıyorsunuz size keyif veren konu ve olaylar gündeminize yerleşebilir. Bu haftanın en önemli konusu Merkür salı günü geri hareketine hazırlanıyor. Merkür gerilemesini iletişim alanlarında yaşayacaksınız. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar aynı zamanda eğitim, ulaşım konuları ile ilgili olanların 23 Mayıs’a kadar dikkatli adımlar atması gerekiyor. Burası aynı zamanda randevularla, elektrik-elektronik cihazlarla bağlantılıdır. Demek ki 23 Mayıs’a kadar başta bilgisayar olmak üzere cep telefonlarınızda sıkıntı ve problemler yaşanabilir. Bilgisayar kullanıyorsanız iletişimde problemler, internet üzerinden yapılacak alışverişlerde birtakım sıkıntılar ya da her tür iletişimsel işlerinizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleriniz varsa elinizi sağlam tutmaya özen gösterin. Yeni bir şeye başlamayın, var olan insanlarla, önceden iş yaptığınız insanlarla iş yapmak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Akraba, kardeşler, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan iletişiminize dikkat edin.


Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna, sizin burcunuza geçiyor. Jüpiter Temmuz sonu itibariyle geri hareketine hazırlanacak ama ne olursa olsun çok şanslı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Hayatınızda yeni bir dönem başlamak üzere. Her konuda şans, fırsat, bolluk, bereket sizin arkanızda olacak. Şans hareketi, eylemi sever eğer eyleme geçmezseniz, adım atmazsanız bundan da faydalanamazsınız. O yüzden bu Merkür gerilemesinde plan yapın ve Merkür gerilemesi biter bitmez Haziran ayı itibariyle yolunuzda ilerleyin.


Cuma ve cumartesi günleri ilişkiler önemli. Pazar günü ise parasal konularda alacağınız bir haber sizi mutsuz edebilir. Maddi konularla ilgili alanda sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Tutulma etkisi de devreye girmeye başlayacak sakin olmaya özen gösterin.


Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, ailevi konular, eviniz için yapılması gerekenlerle ya da daha fazla vaktinizi evinizde geçirme arzusuyla dolu olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri daha çok özel hayatınıza, çocuğunuza vakit ayırabilirsiniz.

Bu haftanın en önemli konusu salı günü Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Merkür 23 Mayıs’a kadar para alanlarınızda gerileyecek. Demek ki 23 Mayıs’a kadar para alışverişlerinize ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer ticari bir işletmeniz varsa para ile ilgili alanlarda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. O yüzden paraya dayalı konuşmalar, anlaşmalar, ticari bir takım işleriniz olacaksa 23 Mayıs’tan sonraya bırakmaya özen gösterin, hatta 4 Haziran’da Merkür düzelsin ondan sonra harekete geçin. Ama daha önceden iş yaptığınız, çalıştığınız para ile bağlantılı firmalar, insanlar varsa bu insanlarla anlaşmalarınızı yenileyebilirsiniz. Bu ara herhangi bir yerden borç almayın, borç vermeyin.


Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, ekim sonuna kadar maneviyatınız artacak. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Partneriniz varsa onun sağlığı ya da işiyle ilgili konularda hızlı gelişmeler olabilir, annenizin akrabaları, çevresiyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ama bu dönem hem bilinciniz hem bilinçaltınız hem yapacaklarınız hem planlarınız, geçmiş konu ve olaylar, manevi taraflarınız daha görünür olacak. Spiritüel çalışmaları, sizin ruhunuzu rahatlatacak çalışmaları büyük bir cesaretle ele alabilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda korunacaksınız, sıkıntı ve dertler olsa bile bir şekilde bunları atlatmanın yolunu bulacaksınız. Kendinize inanın, cesur tavırlarla hareket edebilirsiniz.


Cuma günü kendinizi ön plana çıkaracağınız bir süreç başlıyor. Ailevi konularda, önemli bir insanın işi ile ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Hafta sonu dikkat edin, alacağınız bazı haberler üzerinizde gerginlik yaratabilir kaldı ki önemli bir tutulmaya doğru da gidiyorsunuz. Bu tutulma ikili ilişkiler alanınızda gerçekleşecek o yüzden hafta sonu ilişkileriniz nane molla olabilir, buna dikkat edin.


İkizler Burcu:

İkizler ve yükselen İkizler, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Hafta başında yakın çevrenizle yapacağınız planlarda zaman zaman aksamalar, isteksizlikler devreye girebilir. Perşembe sabah saatlerine kadar daha çok ailevi konu ve olaylarla ilgili olacak, evinize, yuvanıza gereken özeni göstereceksiniz. Hafta sonu aşk hayatınız, size keyif veren konular daha fazla önem kazanıyor. Sevdiğiniz insan varsa perşembe gününden sonra onunla beraber hareketli planlar gündeminizi meşgul edebilir.


Merkür salı günü itibariyle sizin burcunuzda gerileyecek. 23 Mayıs’a kadar kendinizi ifade ederken dikkatli olun, önemli anlaşmalar yapacaksanız gözünüzü dört açın, büyük iş girişimlerine başlamayın çünkü hem kendinizi doğru ifade edemeyeceksiniz hem de bu süreçte yanlış anlaşılmalara meyilli olacaksınız. Kafanızdaki planlarda aksilikler, gecikmeler oluşabilir, siz de bunlara savaş açabilirsiniz. Sakın yapmayın, 23 Mayıs’a kadar Merkür sizin burcunuzda geri hareketinde olacak. Hem kişisel alanınız hem aile, yuva ile ilgili konularda önemli konuları başlatmayın, girişimlerde bulunmayın. Bu dönem arkanızdan konuşan bazı kişileri fark edebilirsiniz, bazı olaylar gündeme gelebilir. Eski konu ve olaylarla uğraşıyorsanız demek ki bu konu ve olayların çözülmesi gerekebilir.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, sosyal çevre alanlarınız hareketleniyor. İlişkiler, arkadaşlıklar, aktiviteler, davetler… Ekim sonuna kadar gayet eğlenceli bir süreç. Yeni tanışacağınız insanlardan göreceğiniz faydalar yüksek olabilir. Gireceğiniz çevrelerde tanışacağınız insanlara karşı cesur ve yenilikçi yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Kafanıza göre hareket etme isteğinizle çevrenizdeki bazı insanlarla ilişkileriniz zora girse bile yenilikçi taraflarınızla yeni işlerde aranılan kişi olacaksınız. Bu dönem çevre değişimleri için sizi destekleyecek.


Yurt dışıyla bağlantılı beklediğiniz bir haber cuma günü devreye girerken hafta sonu yapacaklarınız, geleceğe dair umutlarınız konusunda enerjiniz düşük olabilir. Ya da bir dava, alacağınız bir haberin sonucu sizi mutsuz edebilir. Unutmayın hafta sonu tam ay tutulmasının etkileri hayatınızda görünür olacak. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.



Yengeç Burcu:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, parasal konular, ödemeler, cebinize girecek olan para, yatırımlarınızla ilgili konular, inişler çıkışlar… Haftanız bu etkilerle başlıyor. Perşembe sabah saatlerine kadar iletişim yoğun olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla plan yapmak hayatınızda önem kazanırken hafta sonu yuvanıza, evinize, ailenize daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz.

Salı günü Merkür İkizler burcunda geri hareketine hazırlanıyor. 23 Mayıs’a kadar geçmiş konu ve olaylar hayatınızda daha fazla yer edecek. Bundan 5-6 yıl öncesini bir düşünün, o dönem gündeme gelmiş, çözülmemiş, yarım kalmış konu ve olaylar yeniden gündeminize yerleşebilir. Siz istemeseniz bile konu ve olaylar durumu o noktaya çevirebilir. Siz yine aynı döngüde aynı şeylerle uğraşırken kendinizi bulabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde önemli girişimlerde bulunmamaya özen gösterin. Ailenizle beraber yaşıyorsanız anne tarafınızın akrabaları, kardeşleri onlarla olan bağlantılarda yanlış anlaşılmaya da meyilli olabilirsiniz. Konu ne olursa olsun bu Merkür gerilemesinde karşınıza gelen durum ve olayları es geçmeniz mümkün olmayacak, çözmeniz gerekecek.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar kariyer ve meslek alanlarınızda size büyük şans ve fırsatlar sunacak. Girişimci, yenilikçi, cesur, lider, öncü taraflarınızı ön plana çıkaracaksınız. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz alanlarda hızlı girişimlerde bulunma isteğiyle dolu olacaksınız. Jüpiter patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetli tutacak. Aynı zamanda kariyerinizde, çalıştığınız ortamlardan fayda görmenizi sağlayacak. Toplum içindeki yerinizi iyi bir noktaya taşımanız için gereken doneleri size verecek. Ne kadar cesaretli ne kadar kendinizi düşünerek adım atarsanız o kadar da hızlı ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Cuma günü bir arkadaşınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir arkadaşınızın meselesine, kariyeriyle ilgili bir konuya çok büyük faydanız dokunabilir ya da bir işinizin parasal sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularda beklediğiniz bir haber varsa bu haber gecikebilir ya da düşündüğünüz gibi olmayabilir. Para konularını kafanıza çok takmaya meyilli görünüyorsunuz ve tutulmanın etkisini de hayatınızda hissetmeye başlayacaksınız. Bu tutulma aslında sizi çok da olumsuz etkileyen bir tutulma olmayacak ama hafta sonu huzursuzluklarınız yüksek olursa tutulmanın etkisi altında olduğunuzu bilin.


Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, kişisel gelişimlerinizin, istek ve beklentilerinizin ön planda olacağı bir hafta başlıyor. Perşembe sabah saatlerine kadar para ile ilgili konular önem kazanırken hafta sonuna kadar iletişime daha fazla önem verecek, yapılması gerekenleri halledecek, yakın çevrenizdeki insanlarla plan yapacaksınız.

Salı günü Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerileyecek. Eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelme, onları ziyaret etme anlamında şahane bir dönem ama yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek, çevre değişikliği yapmak anlamında desteklenmeyeceksiniz. Organizasyonlar, aktiviteler, davetlerde çeşitli sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Önemli bir sunum yapacaksanız, topluluğa konuşacaksanız ya da önemli bir organizasyon düzenliyorsanız aksiliklere, sıkıntı ve problemlere, ertelenmelere açık olmanız gerekecek. Para ile ilgili bir mevzuda bazı sıkışmalar yaşama ihtimaliniz de yüksek. 23 Mayıs’a kadar büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, çok gezeceğiniz, bol seyahat edeceğiniz, kendinizi geliştirmekten mutluluk duyacağınız ve ilk defa kendinizi bu kadar cesur hissedeceğiniz bir süreç başlıyor. Bunun tadını çıkaracak burçlarımızın başında siz geliyorsunuz. Bavulunuzu hazırlayın, Ekim sonuna kadar bolca seyahat edecek, seyahat etmeseniz bile yeni insanlar tanıyacak, yeni kültürlerden etkilenecek, eğitim konularında da gayet şanslı olacaksınız. Hukuki bir davanız varsa bu dönem güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Uzun zamandan sonra kendinizi, modunuzu en yukarıda göreceksiniz.


Cuma günü önemli, kariyerinizde önemli bir mevzuda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Demek ki yaptığınız bir işte çok çabuk fark edilecek ya da güzel bir teklifle karşılaşacaksınız. Hafta sonu sevdiğiniz insanla aranızdaki bağlantıya dikkat edin, birbirinizle anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Hafta sonu gerginlikler devrede olursa aklınıza hafta başında oluşacak ay tutulması gelsin. Ay tutulmasının etkilerini ev alanında yaşayacaksınız o yüzden gerginlikleri evinizdeki insanlara yansıtmamaya özen gösterin.


Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, isteksiz ve gergin enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü haftaya adapte olmak, işlerinizi toparlamak çok da kolay olmayabilir. Kalbinizle yapmanız gereken işleriniz varsa pazartesi bu işleri daha rahat halledebilirsiniz. Ama dış ortamlarda, diğer insanlarla temas halinde olacağınız, kalabalık ortamlarda yapılacak işleriniz varsa bu işler için çok da uygun olmayacaksınız. Neyse ki Salı günü ay sizin burcunuza geçiyor salı, çarşamba günleri daha çok kendi istekleriniz ön planda olurken hafta sonuna doğru parasal konular hayatınızda önemli olacak. Hafta sonu ise yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanacaksınız.


Merkür Salı günü itibariyle kariyer ve meslek alanlarınızda gerileyecek. 23 Mayıs’a kadar kariyerinizde, iş hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz, bu da çeşitli sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Bu ara annenizle ve ailesiyle de anlaşmak çok kolay görünmüyor. Aynı zamanda kendi hedefleriniz kendi beklentileriniz konusunda da mükemmeliyetçi tavırlardan mümkün olduğunca uzak durun. Bu dönem istediğiniz sonuçları almak çok da kolay olmayabilir. Hele ki yeni bir işe başlıyorsanız desteklenmeyeceksiniz. Ama daha önceden konuştuğunuz bir yerse, daha önceden iş yaptığınız yere tekrar başlayacaksanız bunu yapabilirsiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar ortak parasal konular, müşterek para alanlarınızdan yana şansınız çok kuvvetli. Evliyseniz eşinizin para konuları çok hızlı çalışacak, güzel gelişmeler kapıda. Eşten gelecek para ya da ortak para alanlarınızın kuvvetlenmesi gibi etkiler devrede olabilir. Ortağınız varsa onunla çalışmaktan mutluluk duyabilir aynı zamanda ortağınızın parasal konularda getirilerinizi hızlandırdığını da görebilirsiniz. Banka işlemleriniz varsa, kredi çekmeyi düşünüyorsanız Merkür 04 Haziran’da düzeliyor, o tarih sonrasında yapmanızı tavsiye ederim. Mirasla ilgili konularda da çok şanslı olacaksınız. Borç, alacak-verecek, kredi, vergilendirme bunlarla ilgili konularda şans sizden yana. Şimdi işlerinizin sonuçlarını almanın tam zamanı.


Önemli bir mevzu önemli bir eğitim, seyahat fırsatı cuma günü karşınıza gelebilir. Hafta sonu iş hayatınızda bazı zorlanmalar, işte oluşan bir konunun büyümesi, karşılaştığınız bazı olayların size sıkıntılı durumları hatırlatması ya da sağlığınızla ilgili birtakım zorlanmalar devreye girebilir. Hafta sonu gerginlikleriniz yüksek olacak, bardağın boş tarafını görebilirsiniz. O yüzden düşüncelerinizdeki gelgitleri kontrol etmeye çalışın, tutulmanın etkileri kendini göstermeye başlamış olacak.


Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konu ve olaylarla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta sosyal çevrenizden gelecek güzel haberler sizi mutlu ederken hafta başında beklediğiniz bazı haberleri almakta zorlanabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri biraz kendi halinizde olmak isteyebilirsiniz ama Perşembe gününden sonra durum ve koşullar sizin tarafınıza geçecek ve hafta sonu gayet hareketli bir zaman geçireceksiniz.

Merkür İkizler burcunda geri hareketine hazırlanıyor. Salı gününden sonra, 23 Mayıs’a kadar seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, yabancı insanlarla yapılacak her tür iş ve girişim, ticari faaliyetler ve hukuki alanlarda zorlanmalar devreye girebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla iş yapmak bu dönem sandığınız kadar kolay olmayabilir ama daha önceden çalıştığınız insanlar varsa ve bu insanlardan teklif geliyorsa bunları yapmakta hiçbir sıkıntı olmayacaktır. Bir dava ya da eğitimle ilgili bir konuyu başlatmak anlamında da çok olumlu bir süreç olmayacak. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, akrabalarıyla olan bağlantılara da bu süreçte dikkat edin. Amaçlarınızı, hedeflerinizi ve gelecek beklentilerinizi bu Merkür gerilemesinde yeniden revize etmeli Merkür düzeldikten sonra hareket etmelisiniz.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor. Bekar terazilerin ilişkilerden istedikleri sonuçları elde edecekleri, evlenecekleri, ortaklı işlerden fayda sağlayacakları bir süreç başlıyor. Ekim sonuna kadar ilişki arıyorsanız, ilişkinizden bir beklentiniz varsa bütün bunların karşınıza gelme olasılığı yüksek olacak. Ortaklı işlerinizden yana şanslı olurken taşınma ile ilgili konular ya da hukuki, ticari faaliyetlerden yana fırsatlar karşınıza gelecek. Danışmanlık yapıyorsanız bu dönem popülerliğiniz artacak. Evli Teraziyseniz eşten yana şansınız da yüksek olacak. Eşiniz terfi alabilir, işinde çok güzel gelişmeler olabilir, bütün bunlar sizin hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak.

Cuma günü para ile ilgili bir konu ya da arkadaşlarınızın hayatında önemli bir mevzuya parasal yönden el atacağınız zamanları temsil ediyor. Arkadaşlarınızın bir ihtiyacı varsa cuma günü bir kahraman gibi ön plana çıkabilir, onların işini halledebilirsiniz. Diğer taraftan hafta sonu para ile ilgili konularda çok da olumlu olamayacaksınız. Çocuğunuz varsa ya da sevdiğiniz insanı çok fazla yıpratmayın. Hafta başındaki ay tutulmasında para ile ilgili mevzular önem kazanıyor. Hafta sonu bunun gerginliğini üzerinizde fazlasıyla hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, hızlı iş gelişmeleri ve kariyer fırsatlarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta kendinizi göstermek isteyecek ama zaman zaman ev ve aile alanlarınızda yaşayacağınız bazı olaylar sonucunda kendinizi yetersiz, duygusal yönden de tatminsiz hissedeceksiniz. Perşembe sabah saatlerine kadar sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla geçireceğiniz önemli zamanları işaret ediyor. Değişik ortamlarda bulunmak isteyecek, çeşitli davetlere katılacaksınız ama perşembe ve cuma günleri kendi halinizde olmak size iyi gelecek. Hafta sonu ise hayatınızın yeniden hızlandığını göreceksiniz çünkü ay tutulmasına doğru gidiyoruz, ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor.

Salı günü oluşacak Merkür gerilemesini siz ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu ara ortak para meseleleriniz, konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalara açık alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın parasal durumunda birtakım problemler yaşanabilir. Aranızdaki tek mevzu parasal konular olabilir ya da vergi, kredi, banka işlemleri alanlarında yanlış adımlar atılabilir. Beklediğiniz kredi gelmeyebilir aslında bu da sizin hayrınıza olur. Bu dönem para ile ilgili mevzulara imza atmayın, önemli konularda harekete geçmeyin. Kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın, kimseye kefil olmayın. Çözülmemiş bir miras konusu, para ile ilgili bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Bu konuları çözmekle uğraşmalısınız, bir sonuca getirmek, çözmek önemli olmalı. İnternetten alışveriş yaparken dikkatli olun.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bu dönem başkaları için çalışmaktan, üretmekten mutluluk duyacaksınız. Sonbahar aylarına kadar çalışmaktan keyif alabilirsiniz. Kafanızda çok farklı yenilikçi düşünceler olabilir. Bu fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak, onlarla beraber ilerlemek istemeniz gerekiyor. Çünkü Jüpiter Koç beraber çalıştığınız insanları çok düşünmemenize de neden olacak, bencilliğinizi artıracak. O yüzden sadece kendinizi düşünerek atacağınız adımlar nedeniyle ileride sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda, baş bölgenizde problemleriniz varsa bunların azaldığını hatta problemlerden kurtulduğunuzu görebilirsiniz. İyi çalışacaksınız, sıkı çalışacaksınız bu çalışmadan mutlu olacaksınız. Aceleci ve sabırsızlığa karşı dikkat edin.

Cuma günü önemli, hayatınızda bir insan varsa o insanın kariyeriyle ilgili bir konuda önemli bir yardımda bulunabilir, bir işini halletmek üzere kendinizi gösterebilirsiniz. Hafta sonuna doğru giderken yaptığınız bütün bu fedakarlıklar kendinizi ortaya koyma enerjisi sevdiğiniz insanla aranızdaki bazı gerilimleri de tetikleyecek. O yüzden hafta sonu sevdiğiniz insanla kavga etmemeye özen gösterin, ilişkilerinizi yıpratmayın çünkü ay tutulması sizin burcunuzda oluşuyor. Bu dönem ilişkileri bitirmek ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar almak, krizlerle uğraşmak anlamında önemli olacak. Hafta sonu gerginlikleriniz olursa bundan kaynaklı olduğunu bilin.


Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, seyahat, eğitim, uzaklardan alınacak haberler dış ortamlarda bulunma arzunuzun yüksek olması etkileriyle haftanız başlıyor. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz önemli olurken perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, aktiviteler devrede olacak. Hafta sonuysa daha çok kendi özelinize dönmek isteyeceksiniz.

Salı günü Merkür ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda geriliyor. 23 Mayıs’a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizin, sevdiğiniz kişinin ya da evli olduğunuz kişinin hayatında bazı zorlanmalar, sıkıntı ve problemler de görülebilir. İşte bütün bunlar paylaşımınızı daha kuvvetlendirmek için kullanmanız gereken alanlar ama siz de karşı tarafı anlamaz ve kendinizi doğru ifade edemezseniz o zaman yaşanacak problemler sizi zorlayacaktır. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar, hukuki davalar, ortaklaşa atılacak adımlar konusunda 23 Mayıs’a kadar dikkatli adımlar atın. Sözleşme yapacaksanız birkaç kez okuyun. Daha önceden çalıştığınız insanlarla bu dönem çalışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla eski bir mevzu yeniden gündeme gelirse -yalancılıkla alakalı olabilir- bu önemli bir mevzuya dönüşebilir, bu gibi etkilere dikkat edin.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, aşk hayatınızın şahane olacağı bir sürece merhaba diyorsunuz. Eğer ilişkiniz yaralıysa, birbirinizi beslemiyorsanız, biten ilişkilerin ardından Jüpiter’in Koç’a geçmesiyle aşk hayatınız çok hareketlenebilir. Sevdiğiniz insanla yaşadığınız sıkıntı ve problemleri Merkür gerilemesinden sonra toparlayacaksınız anlamına da gelebilir. Çocukla ilgili konular, hobileriniz, eğitimle ilgili alanlar, sanatsal ve kreatif işlerde sizi kimse tutamaz. Cesur, lider, öncü ve yenilikçi olacaksınız. Spor faaliyetleriniz çok hızlanacak ve şansınızın çok yükseldiğini göreceksiniz. Jüpiter 5. ev dediğimiz şans alanında hareket ediyor. O yüzden şans oyunlarının yanı sıra beklenmedik yerlerden, spekülatif alanlardan gelecek kazançları da gösterir. Cesur olacağınız bir dönem ve hayat da size gülümseyecek, uzun zaman sonra kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Cuma günü özellikle bir kariyerle ilgili bir mevzuda kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Bu daha önceden konuştuğunuz bir konu olabilir, beklediğiniz bir haberin gelmesiyle beraber bu işe el atacaksınız ama bu işinizin olup olmaması hafta sonu gelecek habere göre şekillenecek. Olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun çünkü bu tutulmayı kadersel alandan yaşayacaksınız. Hafta sonu uykusuzluk, gerginlik, anksiyete devrede olabilir, bunun etkisi tutulmadan kaynaklı olacak bunu da bilin, olumsuzluklardan uzak durun.


Oğlak Burcu:

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar, ödenmesi gerekenler, banka işlemleri hafta başında kafanızı daha çok kurcalayacak. Beklediğiniz bir paranın ucu ucuna yetişmesi gün boyunca sizi böyle heyecanlı kılması da söz konusu olabilir. Perşembe saatlerine kadarki dönem daha çok keyif alacaksınız, hafta sonuna doğru işle ilgili konuları rayına oturtmasını da başaracaksınız.

Salı günü Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. Bu da daha önceden çalıştığınız insanlarla bir araya gelme olasılığını artırabilir. Ama normal hayat düzeninizde ve iş hayatınızda bazı aksiliklere sıkıntı ve sorunlara açık olmanız gerekecek. 23 Mayıs’a kadar eski sağlık problemleri karşınıza gelebilir. Alerjileriniz artabilir kolunuz, omuz bölgesi, akciğerler, solunum yolları, öksürük vs. bunlarla ilgili konularda bazı problemler yaşanabilir. Kontrollerinizi yaptırdıysanız ve sonuçlarını aldıysanız yanlış teşhisler konabilir. O yüzden aciliyeti yoksa ameliyatlara ya da önemli günlere karar vermemeye çalışın. Beraber çalıştığınız insanların hayatında zorlanmalar olabilir. Ya da beraber çalıştığınız insanlara iyilikle bir şey söylemek isterken o insan bunu yanlış anlayabilir. İş ortamlarınızda mümkün olduğunca iletişiminizi net tutmaya özen gösterin.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, Ekim sonuna kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda Jüpiter size fırsatlar verecek. Ev sahibi olmak, gayrimenkul yatırımı yapmak, arazi almak satmak, kiralamak, yer değiştirmek başka bir yere taşınmak ile ilgili konularda şanslısınız. O yüzden bu dönem ev sahibi olmak için uygun olacak. Hiçbir şey olmasa bile aile hayatınızda aradığınız mutluluğu, huzuru bulacaksınız. Evle ilgili değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bu konular da hareketlenebilir.

Özel hayatınızda cuma günü bir konuya el atabilirsiniz. Yine cuma günü borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var, cesur hamleler devrede olacak. Hafta sonu harcamalarınızın yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da hayata olumsuz gözlerle bakmanıza neden olabilir. Hafta sonu tutulma etkisine giriyorsunuz o yüzden sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler sizi aşağıya çekmesin, kendinizi iyi hissettirecek insanlar arasında bulmaya çalışın.


Kova Burcu:

Kova ve yükselen Kovalar, özel hayatınız ve sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarla haftanız başlıyor. Hayatınızda bir insan yoksa bu hafta başka insanlarla bir arada olmak isteyecek, yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Bu da diğer insanlardan onay alma arzunuzun yüksek çalıştığı anlamına geliyor. Özellikle vermek istediğiniz önemli kararlar varsa devamlı birilerini arayıp onay almak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular önem kazanacak. Ödemeler, faturalar, yapılması gerekenler devreye girerken perşembe gününden sonraki süreçte sizi yukarıya taşıyacak çünkü diğer insanlarla olan bağlantılar artarken hafta sonu kariyer hayatınızda hızlı yükselişler de ön planda.

Salı günü itibariyle Merkür sizin aşk evinizde gerileyecek. Aşk hayatınız, size keyif veren konularda içe çekilmeler, sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize bu dönem dikkat edin. 23 Mayıs’a kadar çocukla ilgili konular, aynı zamanda aşk hayatınızda söylenecek sözler, yatırımlar, büyük girişimler, spekülatif işler konusunda yanlış kararlar almaya ya da bu alanda aksilikler, gecikmeler yaşamaya meyillisiniz. Eski aşklar bu ara karşınıza gelebilir. 5-6 yıl önce hayatınızda olanlar kendilerini hatırlatabilir.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, para evinden çıkıyor ve iletişim evinize giriyor. Ekim sonuna kadar satış, reklam, tanıtım, pazarlama, iletişim, bilgisayar, veri, data işleme, ulaşım konularında şanslı bir döngü içinde olacaksınız. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu alanda daha cesur adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz, karşınıza yenilikçi fırsatlar gelebilir. Bu dönem önemli girişimlerde bulunmak arzusunda olacak, eğitim konularında bir numara olduğunuzu ya da bu alanlarda güzel fırsatlar yakaladığınızı göreceksiniz. Bu süreçte başlattığınız işler önemli olacak ama Merkür düzelsin, 4 Haziran’dan sonra bu işlerinizi başlatmak çok daha akıllıca olabilir.

Cuma günü ev konusunda girişilecek önemli bir mevzu gündeme gelirken hafta sonu ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı sıkıntılar yaşanabilir. Sevdiğiniz insanla, ailenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Tam da bu süreçte bir ay tutulması var, önümüzdeki hafta başına denk geliyor. Bu ay tutulması da kariyer alanınızı tetikleyecek. Burada oluşacak bir mevzu aile ortamınıza yansıyabilir o yüzden hafta sonu gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun.

Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik hayatın ritmi, koşturmalarınız, angarya işler ya da hizmet ettiğiniz konularla haftanız başlıyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınız salı, çarşamba günleri gündeminize yerleşiyor. Sevdiğiniz insanla bağlantılar kuvvetli olabilir ama bu hafta ondan beklentinizi çok yüksek tutmayın.

Salı günü Merkür sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Aile büyüklerinizle konuşmalarınıza ve ifadelerinize dikkat edin, yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. Ev ortamında söyleyeceğiniz bir söz çok büyütülebilir ya da bazı dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Emlak, alım-satım, kiralama gibi işleriniz varsa Merkür gerilemesi sırasında yapmamanız çok daha doğru olacak. 4 Haziran’dan sonra aile hayatınız, evinizle ilgili plan ve programları hareketlendirebilirsiniz. Eski konuları ele almak, evi yeniden çekip çevirmek, işe yaramayan alanları temizlemek ile ilgili konularda bu alanları kullanın. Bu Merkür gerilemesinde 5-6 yıl öncesinden gelen mevzular, eski konuşmalar yine hayatınızda önemli olacak ve bu konularda çözüm üretmek durumunda kalacaksınız.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor, 28 Ekim’e kadar para ile ilgili konularda çok güzel gelişmeler altında olacaksınız. Cesur, lider, öncü, atak ve yenilikçi yönleriniz para kazançlarınızı artıracak. Bu dönem alacağınız hızlı haberler karşısında para ile ilgili mevzularda çekingen davranmayacak, harekete geçeceksiniz. Cebiniz iyi para görebilir. Ekim sonuna kadar paranızı tutmaya, doğru yerlere yatırım yapmaya özen gösterin.

Cuma günü yakın çevrenizdeki bir insana kariyeri ile ilgili bir konuda yardım edebilirsiniz. Kendinizi bu anlamda ön plana çıkarabilirsiniz. Ama yardım ettiğiniz bu mevzu istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Bu da modunuzun düşmesine neden olacak. Yakın çevrenizdeki insanlar ya da onlardan alacağınız haberlerin sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin çünkü bu ara daha çok sizi seven sizi bilen insanlarla olmaya ihtiyacınız var. Hafta sonu fikir iniş çıkışlarınız çok yüksek çünkü bir sonraki hafta başında ay tutulması var. Olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun ve sizi aşağıya çekecek tanımadığınız insanlarla vakit geçirmeyin.