Sosyal Medya

Hayatta Her Şey Var 15 Haziran 2022 full İzle

Romatizma hastaları için bitkisel karışım tarifleri Ümit Aktaş .Beyaz TV'de Hayatta Her Şey Var programında Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Romatizma hastalıkları ve eklem ağrıları hakkında bilinmeyen gerçekleri anlattı. "Ağrı var deyip geçmeyin" diyen Aktaş, eklem ağrıları hakkında da açıklamalarda bulundu.


 

Astrolojiden, sağlığa, ilişkilerden, modaya her şey ekranların gülen yüzü, güvenilir ismi Nur Viral'in keyifli sunumuyla Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var 'da.

Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün 11.00'de Beyaz TV'de


Hayatta Her Şey Var 15 Haziran 2022 canlı yayın izle


Aile içi İlişkiler - Esra Ezmeci / Hayatta Her Şey Var 15 Haziran 2022

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Aile içi ilişkilerle ilgili soruları canlı yayında cevapladı.
Kadın-erkek ilişkilerinde en kritik soruları yanıtlayan Esra Ezmeci, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin dertlerine derman oldu. Sunucu Nur Viral'in sorularını da yanıtlayan Ezmeci, izleyenleri ekran başına kilitledi.



Romatizma hastaları için bitkisel karışım tarifleri Ümit Aktaş / Hayatta Her Şey Var 14 Haziran 2022

Beyaz TV'de Hayatta Her Şey Var programında Nur Viral'in sorularını yanıtlayan Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, Romatizma hastalıkları ve eklem ağrıları hakkında bilinmeyen gerçekleri anlattı. "Ağrı var deyip geçmeyin" diyen Aktaş, eklem ağrıları hakkında da açıklamalarda bulundu.


Hayatta Her Şey Var 15 Haziran 2022 full İzle