Sosyal Medya

Hayatta Her Şey Var 17 Mayıs 2022 Tek Parça İzle

Burcunuza göre aşk, para, iş ve sağlık konusunda ne kadar şanslısınız? Yeni haftaya Nuray Sayarı ile başlayın, burcunuz ne diyor öğrenin!


 

Astrolojiden, sağlığa, ilişkilerden, modaya her şey ekranların gülen yüzü, güvenilir ismi Nur Viral'in keyifli sunumuyla Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var 'da.

Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün 11.00'de Beyaz TV'de

Ev sahibi, Mülk sahibi, İş sahibi olmak için, Evlenmek için bunları yapın

İstihareye yatarken bunlara dikkat edin. Ev sahibi olmak için Mülk sahibi olmak için, İş sahibi olmak için, Evlenmek için istihareye yatarken bunları mutlaka yapın.
Rüyaların şifresi çözülüyor.
Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programının bugünkü konuğu Ünlü Rüya yorumcusu Emine Akkaya oldu.  Emine Akkaya, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin rüyalarını yorumladı.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görmek / Rüyada çocuk doğurduğunu görmek

Rüyaların şifresi çözülüyor. Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programının bugünkü konuğu Ünlü Rüya yorumcusu Emine Akkaya oldu. Emine Akkaya, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin rüyalarını yorumladı. -Rüyada çocuk doğurduğunu görmek -Rüyada içli köfte yaptığını görmek -Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görmek


Rüyaların şifresi çözülüyor.

Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programının bugünkü konuğu Ünlü Rüya yorumcusu Emine Akkaya oldu. Emine Akkaya, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin rüyalarını yorumladı. -Rüyada köpek görmek -Rüyada kaynana görmek -Rüyada balık yediğini görmek -Rüyada brokoli görmek

-Rüyada içtiğin suyun içinden yılan çıkması
-Rüyada kocanızın kırmızı güller verdiğini görmek
-Rüyada kedilerin saldırdığını görmek
-Rüyada annenin 8 bilezik verdiğini görmek
-Rüyada bilezik görmek

-Rüyada çeyiz sandığı görmek
-Rüyada iki su bardağı görmek
-Rüyada kırık porselen tabak görmek

Hayatta Her Şey Var 17 Mayıs 2022 full İzle