Sosyal Medya

Hayatta Her Şey Var 24 Haziran 2022 full İzle

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, tüm burçları canlı yayında tek tek yorumladı. 12 burcu yorumlayıp tüm burçlara tavsiyelerde bulunan Mine Ölmez, izleyenleri ekran başına kilitledi. Uzman Psikolog ve İlişki Uzmanı Yeşim Akıncı, Aile içi ilişkilerdeki sorunları canlı yayında anlattı. Yeşim Akıncı ve Nur viral canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin sorunlarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu.


 

Astrolojiden, sağlığa, ilişkilerden, modaya her şey ekranların gülen yüzü, güvenilir ismi Nur Viral'in keyifli sunumuyla Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var 'da.

Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var hafta içi her gün 11.00'de Beyaz TV'de


Hayatta Her Şey Var 24 Haziran 2022 canlı yayın izle


Yusuf Kavaklı Hoca Cuma Sohbeti / Hayatta Her Şey Var 24 Haziran 2022


Canlı yayında dini ve toplumsal konularda merak edilen soruları yanıtlayan Yusuf Kavaklı Hoca, Nur Viral'in soruları ve canlı yayına bağlanan izleyicilerin sorularına verdiği yanıtlarla ekran başındaki izleyicileri bilgilendirdi.


Mine Ölmez'den 12 burç yorumu / YENGEÇLER kendini bunlardan uzak tut! BAŞAKLAR bunları ihmal etme!

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, tüm burçları canlı yayında tek tek yorumladı. 12 burcu yorumlayıp tüm burçlara tavsiyelerde bulunan Mine Ölmez, izleyenleri ekran başına kilitledi. 

Ölmez tavsiyeleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Astrolog Mine Ölmez, tüm burçlar için de esmalar söyledi.

Aile içi İlişkiler Yeşim Akıncı Hayatta Her Şey Var 22 Haziran 2022

Uzman Psikolog ve İlişki Uzmanı Yeşim Akıncı, Aile içi ilişkilerdeki sorunları canlı yayında anlattı. Yeşim Akıncı ve Nur viral canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin sorunlarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu.



Hayatta Her Şey Var 24 Haziran 2022 full İzle