Sosyal Medya

HERKESİ ŞOK EDEN BİR OLAY!

Kayın ve Kaynanası Geline Öyle Bir Tuzak Kurdu ki; Gelin Hayatının Şokunu Yaşadı. Şeytanın bile aklına gelmeyecek hain tuzak. Yaşanmış İbretlik Bir Olay


 

Merhaba ben Songül, 31 yaşında evli bir kadınım.

Evleneli 7 yılı geçmesine rağmen çocuğumuzun olmaması eşimle aramızda olan sevgiyi neredeyse bitirmişti. Kaynanamın ve eltilerim de çocuğumuzun olmamasını her seferinde yüzüme vurması artık dayanılmaz bir hal almıştı.


Eşimle aslında birbirimizi severek evlenmiştik. Kaynanam beni istemese de eşimin ısrarı sonucu sesini çıkarmamış zoraki de olsa evliliğimizi kabullenmişti. Ama çocuğumuzun olmadığı anlaşıldıktan sonra her ortamda ben sana bununla evlenme demedim diye eşimin de bana karşı olan güvenini yıprattığının farkındaydım.


Bir ara kaynanamın dırdırından kurtulmak için bir işe girip çalışmayı düşündüm, ama uygun bir iş bulamayınca ondan da vazgeçtim. İki katlı bir evin alt katında kaynanam ve bekar kayınım, üst katta ise biz oturuyorduk. Günün neredeyse her saatinde onunla karşılaşıp yüzünü ekşitmesini görmekten iyice sıkılmıştım artık.


Eşimin de bana soğuk davranması sonucu ben de kendime meşgale olması amacıyla bir sosyal medya hesabı açmaya karar verdim. Orada biraz zaman geçirir, uygun arkadaşlar edinir sohbet eder biraz rahatlarım diye düşünmüştüm.


Çok kullanılan bir sosyal medya hesabından kendime bir hesap oluşturdum. Daha önce bir arkadaşımın bana açtığı bir hesap vardı aslında kısa bir süre kullanmıştım ama sonrasında eşimin rahatsız olması nedeniyle kapatmıştım.

Yine eşimle aynı nedenle sorun yaşamamak için sahte bir isim kullanmayı uygun gördüm, ama profil resmime gerçek resimlerimden bir resim koydum. Sosyal medya hesabıma yüklediğim o resmin başıma böyle bir iş açacağını hiç düşünmemiştim.
DEVAMINI OKUMAK İÇİN GÖRSELE T|KLAYARAK İLERLEYİNİZ