Sosyal Medya

İbrahim Selim ile Bu Gece 7. Bölüm 23 Temmuz Tek Parça İzle

“İbrahim Selim ile Bu Gece” programının 23 Temmuz Cumartesi günkü konukları FOX’un sevilen dizisi Gizli Saklı’nın başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı olacak. “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konukları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Ayrıca şarkıcı Elif Buse Doğan da performansıyla izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacak. Gizli Saklı Ekibiyle Açık Seçik


 

İbrahim Selim’in renkli sunumuyla müzikten stand-up’a, eğlenceli oyunlardan güncel konular üzerine edilen sohbetlere, dopdolu bir içerikle ekrana gelen program seyirciyi kahkahaya boğacak.


Ünlü konukları ve dinamik seyircisiyle “İbrahim Selim ile Bu Gece” her cumartesi saat 23.45’te FOX’ta.


Başarılı sunucu ve oyuncu İbrahim Selim’in renkli sunumu, ünlü konukları ve dinamik seyircisiyle ekrana gelecek programda her hafta sürpriz bir konuk ağırlanacak.


İzleyiciler; müzikten stand-up’a, eğlenceli oyunlardan güncel konular üzerine edilen sohbetlere, dopdolu bir içerikle ekrana gelecek olan programla eğlenceye doyacaklar.


İbrahim Selim ile Bu Gece 7. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

İbrahim Selim ile Bu Gece 7. Bölüm 1. Fragmanı 



Enes Arıkan Özel! - İbrahim Selim ile Bu Gece


Yapımını ID Pro’nun üstlendiği, yapımcılığını Ayşe Barım ve İbrahim Selim’in yaptığı yüksek tempolu ve sıra dışı program “İbrahim Selim ile Bu Gece”, çok yakında FOX’ta.


İbrahim Selim ile Bu Gece 7. Bölüm Tek Parça İzlemek için tıkla