Sosyal Medya

İntikam Ateşi Naagin Hint Dizisi 2. Sezon 17. Bölüm Tek Parça İzle

Ritik, her şeye rağmen Shivanya’ya olan aşkına sahip mi çıkacak? Shesha Ritik’e olan duygularını saklayabilecek mi? Shivanya ailesinin intikamını alabilecek mi?


 

Hint dizileri içinde fantastik hikayesiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Naagin, İntikam Ateşi adıyla Türkçe dublajıyla Youtube’da! Shivanya ve kuzeni Shesha’nın ilginç öyküsünü anlatan İntikam Ateşi - Naagin Hint dizisi Türkçe dublajlı 2. sezon 17. bölümüyle sizlerle.


Ankush, Viren ve Shailesh, Naagmani adlı büyülü taşı alabilmek için Shivanya’nın ailesini öldürür. Shivanya ailesinin intikamını almak için Ankush’un evine girmeye çalışır. Ankush’un iyi kalpli oğlu Ritik Shivanya’ya aşık olur. Bunu öğrenen Shivanya planlarını rahat uygulayabilmek için Ritik’le evlenir. Ailesinin katillerinden üçünün kimliğini bilen Shivanya sonunda diğer katilleri de öğrenir. Shesha ise Shivanya’nın kocası Ritik’e aşık olur. Shivanya sonunda ailesinin katillerinden biri olan Ankush’u öldürür. Shivanya ve Shesha’nın yılana dönüştüğüne tanık olan Ritik ise büyük bir şok yaşar. Ritik yıllardır doğru bildiklerinin aslında büyük bir aldatmaca olduğunu anlayınca yıkılır.


Ritik, her şeye rağmen Shivanya’ya olan aşkına sahip mi çıkacak? Shesha Ritik’e olan duygularını saklayabilecek mi? Shivanya ailesinin intikamını alabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası ‘İntikam Ateşi’ ile Youtube’da yer alıyor.


Yapımcı: Ekta Kapoor

Senarist: Neha Sing, Mukta Shond, Mrinal Jha, Heena Kohli Khan, Lakshmi Jaikumar

Yönetmen: Santram Varma, Rajan Kumar Singh

Oyuncular: Mouni Roy, Arjun Bijlani, Adaa Khan, Karanvir Bohra, Tejasswi Prakash, Sudha chandran, Surbhi Chadna, Surbhi Jyoti, Mahek Chahai, Nia Sharma, Urvashi Dholakia

Ülke: Hindistan

İntikam Ateşi Naagin Hint Dizisi 2. Sezon 17. Bölüm Tek Parça İzle