Sosyal Medya

Kardeşlerim 58.Bölüm Yeni Sezon Bu Akşam Tek Parça İzle!

Kardeşlerim Yeni Sezonda kardeşlerim dizisinde Asiye içinde bulunduğu beladan kurtulabilecek mi? Ömer'in babasının gelmesi kardeşlerimi nasıl bir serüvene sürükleyecek? Tolga'nın ve kardeşinin Asiye'ye koşup yardım etmeleri nasıl sonuçlanacaktır. Berk ve Doruk'un arası düzelecek mi? Kardeşler yine bir fakirlik mi yaşayacaktır?


 
Eren kardeşler, sahip oldukları zengin hayatın tadını çıkarırken, beş kuruşsuz ortada kalan Akif de türlü kurnazlıklarla yeniden eski gücüne kavuşmanın yollarını aramaktadır. Ataman Koleji'nde yaşanan yeni dönem heyecanı, okula gelen yeni öğrencilerle beraber daha da artarken; Ömer'in, kardeşlerinden habersiz bir iş birliğine girişmesi ve kibirli tavırları, Asiye'yle karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Eren kardeşlerin konakta düzenlediği partide yaşanan hesaplaşma ise hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi "Kardeşlerim" 3.sezonuna bomba gibi başladı.
İzleyicinin özlemle beklediği dizi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Kardeşlerim etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kardeşlerim 58.Bölüm CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Eren kardeşlerin ilk partisinde korku dolu anlar yaşandı!

Zengin hayata kolay alışan Ömer, biraz dozu kaçırır; okulda sushi yemeler, limuzinle gitmeler yeni gelen öğrenciler arasında alay konusu olur. Bunlardan biri de Tolga'nın kız kardeşidir. Daha ilk günden Ömer ile gerilirler.

Sokakta yine dolandırıcılık yaparak insanları kandıran Akif eski eşlerini tek tek ziyaret eder. Gizlice eve sızdığı için Nebahat ile tartışırken Doruk, aslında Resul'ün nasıl öldüğünü öğrenir.


Hamileliği herkesten gizleyen Şengül, çocukların öğrenmesi ile Orhan'a söyleme kararı alır. Orhan'ın nikahını basar ve hamile olduğunu söyler ama geç kalmıştır.

Eren kardeşlerin zengin bir hayat sürdüklerini öğrenen Akif, bu kez de onların peşine düşer. Ömer'i kandırarak ortak olurlar. Ömer'in ev partisinde kendini daha fazla tutamayan Doruk, Berk'e her şeyi anlatır. İkili arasında çıkan arbede de Berk kafasını taşa vurup bilinçsiz şekilde havuza düşer.

Kardeşlerim 58.Bölüm Tek Parça  İzle!


Berk ve Doruk'un hesaplaşması... - Kardeşlerim 57. Bölüm