Sosyal Medya

Magazin Hattı 31 Temmuz 2022 İzle

Show Dünyasında yaşanan en sıcak haberler ,son dakika gelişmeler, çok özel haberler magazin hattında izle!


 

Magazin Hattı Seda Torular'ın sunumu ile magazin hattı izle!

Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmelerden magazin dünyasındaki en son gelişmeleri izleyebileceğiniz programı Magazin Hattı, ekranlarınıza renk katacak.

Haftanın magazin olayları, bomba dedikoduları ve özel haberleri ile magazin hattı izle!


Magazin Hattı 31 Temmuz 2022 İzle


Yay burcu 1-7 Ağustos 2022 Haftalık burç yorumu. Astrolog Nuray Taşıyan yorumladı.

Astrolog Nuray Taşıyan yay burcunu 1-7 ağustos 2022 haftası için önemli gökyüzü hareketleri ile yorumladı.

Seversin 10. Bölüm Fragmanı - 2

Asya ve Tolga diziyi kurtarmaya çalışırken bir taraftan da aralarındaki çekimi anlamaya çalışıyor!

Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!
Seversin dizisi birbirine zıt iki kutupta iki gencin (Asya ve Tolga) kesişen yolları ve bu süreçte yaşanan eğlenceli ve romantik hikayeyi izleyicilerle paylaşıyor. Asya, idealleri olan üniversite okumak isteyen ama bir yandan da AVM’de tezgahtarlık yaparak para kazanmaya çalışan bir genç kızıdır. Tolga ise kolay yoldan şöhret olmuş, tatminsiz bir aktördür.
 
Asya’nın ablası Nazlı oyuncu olmak istemektedir ve Asya’yı da peşinden sürükleyerek Tolga Tuna’nın dizi çekimlerini izlemeye gider. Nazlı’nın selfie isteğine Tolga’nın kaba bir yanıt vermesi Asya’yı çileden çıkarır ve genç kadın kendini beğenmiş oyuncuya haddini bildirir.

Dizisinin yayından kaldırılmasının ardından maddi açıdan uçuruma yuvarlanmanın eşiğinde olan Tolga menajeri Nesrin’nin sayesinde ünlü yapımcı Bahri'nin yeni dizisinde rol alma şansı elde eder. Fakat Tolga’nın yer aldığı projede başrol için hiçbir kadın oyuncu onunla çalışmak istememektedir.

Yapımcı Bahri Tolga'dan vazgeçmek üzereyken Nesrin yine imdada yetişir ve yeni bir teklifle gelir. Yeni kadın başrol oyuncusunu seçmek için herkese açık bir seçme düzenlenir. Asya'nın ablası Nazlı da oyuncu seçmelerini duyunca katılır. Nazlı her ne kadar hırslı ve potansiyeli olan bir oyuncu olsa da yaşanan tesadüflerin sonucunda Tolga ile baş rolü oynayacak kişi Asya olur.

Asya hiç beklemediği bir anda ve istemeye istemeye kendini romantik komedi dizisinin başrolünde bulurken, genç kızların hayran olduğu Tolga da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.