Sosyal Medya

MasterChef Türkiye 2022 11. Bölüm 16 Temmuz Tek Parça İzle

MasterChef Türkiye'de eleme turunun heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İşte bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölüm İzle! MasterChef Türkiye'nin 16 Temmuz'da ekranlara gelecek bölümün tamamını izle!TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor


 

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor! 


TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.


Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?
 

Birbirinden başarılı yarışmacıların kusursuz tabaklar çıkarmak için bir sezon boyunca mücadele edeceği MasterChef  İşte, MasterChef yeni sezon 9. Bölüm İzle!


MasterChef Türkiye 2022 11. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

MASTERCHEF TÜRKİYE 11. BÖLÜM
 



MasterChef Türkiye 10. Bölüm | NEFES KESEN ELEME TURLARI


 MasterChef Türkiye 2022 11. Bölüm Tek Parça İzlemek için tıkla