Sosyal Medya

O Kız dizi Fragmanı

O Kız dizi Fragmanı Yayınlandı!Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ile adından söz ettirmeye hazırlanan, yeni dizisi O Kız yayın için gün sayıyor!


 

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız'da  Kadir karakterine hayat verecek. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.


Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.


O Kız yakında Kanal D'de başlıyor.


O Kız dizi  Fragmanı


Seversin 12. Bölüm Fragmanı

 Tolga'nın aşkla imtihanı!

Sete sonunda geri dönen Asya karşısında bambaşka bir Tolga bulur. Aşk itirafını yaptıktan sonra Tolga oldukça farklı birine dönüşmüştür. Asya bu durumdan oldukça mutludur. Ancak Tolga'nın halletmesi gereken bazı sorunlar vardır! Çapkınlıkla dolu hayatını nasıl normalleştireceğini bilemeyen Tolga, Asya'ya yakalanır. Şimdi işler sarpa sarmıştır. 

Seversin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!