Sosyal Medya

Şef Kapımda 49. Bölüm 27 Temmuz Tek Parça İzle

Şef Kapımda Bugün İzle! Şef Kapımda'nın 48. Bölümünde; Fatma Yıldırım'ın evine konuk olundu. Tahsin Şef mutfaktaki malzemelerle kısır, tavuk yahni ve cevizli fincan kadayıf tatlısı yaptı.


 

Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz?

O halde buyurun “Şef Kapımda” programına… Sevilen Şef Tahsin Küçük; dolabınızdaki malzemelerle kısa sürede, ekonomik, lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor.

Şef Kapımda 49. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla


Şef Kapımda 49. Bölüm Fragmanı



Şef Kapımda'nın 48. Bölümünde; Fatma Yıldırım'ın evine konuk olundu. Tahsin Şef mutfaktaki malzemelerle kısır, tavuk yahni ve cevizli fincan kadayıf tatlısı yaptı.



Şef Kapımda'nın 47. Bölümünde; Yeşim Seloğlu'nun evine konuk olundu. Tahsin Şef mutfaktaki malzemelerle yoğurtlu bulgur salatası, Kilis tava ve çilekli galette yaptı.



Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? O halde buyurun “Şef Kapımda” programına…

Sevilen Şef Tahsin Küçük; dolabınızdaki malzemelerle kısa sürede, ekonomik, lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor. Birbirinden lezzetli ve ekonomik yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor.


Birbirinden lezzetli ve ekonomik yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor.

Tahsin Şef ile mutfağınız lezzet şölenine dönüşecek. Haydi siz de başvurun, Tahsin Şef mutfağınıza gelsin! 


Şef Kapımda hafta içi her gün 10:30'da Show TV'de

Şef Kapımda 49. Bölüm Tek Parça İzlemek için tıkla