Sosyal Medya

Şef Kapımda 50. Bölüm 29 Temmuz Tek Parça İzle

Şef Kapımda yeni bölüm izle! şef kapımda son bölüm izle! şef kapımada Birbirinden lezzetli ve ekonomik yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor.


 

Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz?

O halde buyurun “Şef Kapımda” programına…


Sevilen Şef Tahsin Küçük; dolabınızdaki malzemelerle kısa sürede, ekonomik, lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor.

Şef Kapımda 50. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Şef Kapımda 50. Bölümünde; Tahsin Şef, Yasemin Erkan’ın evine konuk oldu. Mutfaktaki malzemelerle şehriyeli tavuk suyu çorba, fırın poşetinde lokum gibi türlü, magnolya yaptı.




Şef Kapımda 50. Bölüm Fragmanı



Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? O halde buyurun “Şef Kapımda” programına…

Sevilen Şef Tahsin Küçük; dolabınızdaki malzemelerle kısa sürede, ekonomik, lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor. Birbirinden lezzetli ve ekonomik yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor.


Birbirinden lezzetli ve ekonomik yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor.

Tahsin Şef ile mutfağınız lezzet şölenine dönüşecek. Haydi siz de başvurun, Tahsin Şef mutfağınıza gelsin! 


Şef Kapımda hafta içi her gün 10:30'da Show TV'de

Şef Kapımda 50. Bölüm Tek Parça İzlemek için tıkla