Sosyal Medya

Senden Daha Güzel 10. Bölüm Son Bölüm İzle! 16 Ağustos Tek Parça İzle

Efsun'un babasının aniden çıkıp gelişiyle Efsun'un klinikte çalıştığı ortaya çıkar. Efsun'un annesiyle gizli gizli görüştüğünü ve onun yanında çalıştığını öğrenen Ferdi, Efsun'u evlatlıktan reddeder.


 

Efsun kendi ailevi problemleriyle uğraşırken Emir de onunla baş başa kalmaya çalışmaktadır. Çünkü Emir'in yıllardır ulaşamadığı karısı birden ortaya çıkmıştır.

Emir, Efsun Sevda'yla karşılaşmadan, gerçeği Efsun'a kendisi söylemek istemektedir. Ama Efsun, Sevda'yla çalışmaya başlar ve Emir'in karısı olduğunu öğrenmesi an meselesidir.


Emir’in yaralanmasıyla birlikte Efsun en büyük travmasıyla yüzleşir. Efsun, uzun yıllardan sonra ilk defa cerrahi bir müdahalede bulunur.

Bu kazanın Emir'de kalıcı bir etkisi olup olmayacağı ise muallaktadır. Emir ve Efsun’un kendilerini korumak için söyledikleri nişanlandıkları yalanı yerel bir haber olmaktan çıkar, bu yalanın İstanbul’daki kliniği etkileyecek sonuçları olur.

Efsun’un babası Ferdi’nin kliniği ziyareti ise Efsun’un hayatında büyük değişiklere neden olacaktır.


Senden Daha Güzel 10. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Kalpleri Eriten O Öpücük


Emir klinikte kalmaya karar verir. Efsun’un Pervin’in İstanbul’da ameliyat olduğunu öğrenmesi hem Emir’e hem de Pervin’e cephe almasına neden olur. Emir ve Efsun’un ilginç bir vaka için gittikleri Adana’da ise onları aksiyonel bir macera beklemektedir.


Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte  çiftlikte
  huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar…


Oyuncular: Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen

Senden Daha Güzel 10. Bölüm Son Bölüm İzle! 16 Ağustos Tek Parça İzlemek için tıkla


Senden Daha Güzel 10. Bölüm 1. Fragmanı


Senden Daha Güzel 10. Bölüm 2. Fragmanı 



Emir'den Efsun'a Teşekkürler Öpücüğü


Kusursuz Kiracı İlk Bölümüyle Yakında FOX'ta!