Sosyal Medya

Senden Daha Güzel 9. Bölüm Son Bölüm İzle! 9 Ağustos Tek Parça İzle!

Emir’in yaralanmasıyla birlikte Efsun en büyük travmasıyla yüzleşir. Efsun, uzun yıllardan sonra ilk defa cerrahi bir müdahalede bulunur.


 

Bu kazanın Emir'de kalıcı bir etkisi olup olmayacağı ise muallaktadır. Emir ve Efsun’un kendilerini korumak için söyledikleri nişanlandıkları yalanı yerel bir haber olmaktan çıkar, bu yalanın İstanbul’daki kliniği etkileyecek sonuçları olur.

Efsun’un babası Ferdi’nin kliniği ziyareti ise Efsun’un hayatında büyük değişiklere neden olacaktır.


Senden Daha Güzel 9. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Emir klinikte kalmaya karar verir. Efsun’un Pervin’in İstanbul’da ameliyat olduğunu öğrenmesi hem Emir’e hem de Pervin’e cephe almasına neden olur. Emir ve Efsun’un ilginç bir vaka için gittikleri Adana’da ise onları aksiyonel bir macera beklemektedir.


Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte  çiftlikte
  huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar…


Oyuncular: Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen

Senden Daha Güzel 9. Bölüm Son Bölüm İzle! 9 Ağustos Tek Parça İzlemek için tıkla

Senden Daha Güzel 9. Bölüm 1. Fragmanı


Senden Daha Güzel 9. Bölüm 2. Fragmanı


Şafak Pekdemir Senden Daha Güzel dizisinin kadrosuna katılıyor!


Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin gözdesi olmayı başaran “Senden Daha Güzel”, kadrosuna güçlü bir isim daha kattı.


Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak ve Berat Yenilmez’in paylaştığı dizinin kadrosuna Şafak Pekdemir dahil oldu.


Şafak Pekdemir, Emir’in (Burak Çelik) yıllar önce evlendiği eşi Sevda Tuzkan karakterine hayat verecek. İstanbul’a Tıp okumaya geldiği dönem Emir ile tanışan Sevda, çok pozitif ve renkli bir karakterdir. Evlilikleri sırasında Emir’i aldattığı için ilişkileri bitse de boşanmayı asla kabul etmemiştir. Şimdiler de ise yine Emir’in karşısında çıkar fakat ölümcül bir hastalığı vardır.


Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği FOX’un sevilen dizisi “Senden Daha Güzel”, her salı saat 20.00’de FOX’ta.


Emir ve Efsun kaza yaptı."KORKUTAN KAZA"


Efsun ve Emir yıldızları izledi."YILDIZLARIN ALTINDA"