Sosyal Medya

Seni Kalbime Sakladım 7. Bölüm Final Bölüm İzle

Seni Kalbime Sakladım Final bölüm bu akşam izle! Civanmert’e âşık olduğunu itiraf eden Zeynep, hiç beklemediği bir anda Civanmert’in sürpriziyle karşı karşıya kalır. Yoksa bu aşk oyunu gerçek bir masalın başlangıcı mı olacaktır?


 

Civanmert ve Müge’yi bir arada gören Zeynep çılgına döner. Zeynep, bu buluşmanın nedenini sorgularken, Civanmert yaptığı fedakârlığı saklamayı seçer.

Mete ve Müge ise bir süre sonra çabalarının işe yaramadığını düşünür. Reyhan’la yaptığı konuşma, Civanmert’e hislerini açık etme konusunda cesaret verir.

Seni Kalbime Sakladım 7. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla


Öte yandan Civanmert’e âşık olduğunu itiraf eden Zeynep, hiç beklemediği bir anda Civanmert’in sürpriziyle karşı karşıya kalır.

Yoksa bu aşk oyunu gerçek bir masalın başlangıcı mı olacaktır?

Seni Kalbime Sakladım 7. Bölüm tek parça izlemek için tıkla


Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

Seni Kalbime Sakladım | 7. Bölüm Fragman (Final)


Türkan’ın şirkete gelişi, iki ailenin tanışıp kaynaşması için verilen bir yemek sözüyle sonuçlanır. Türkan, Gören Ailesi’ni kendi evinde ağırlamak için hummalı bir hazırlığa başlar.

Oyunlarının açığa çıkacağını düşünen Zeynep ve Civanmert, artık birbirlerini göremeyecekleri için üzgündür. Diğer taraftan Zeynep’i geri kazanmak isteyen Mete sürpriz biriyle anlaşma yapar. Civanmert’i açıkça isteyen Müge ise yaptığı bir hamleyle Zeynep dâhil herkesi büyük bir krizin içine sokar...